Restaurant Vlaar heeft grootste wijnkaart van Nederland

21 juli 2017 | Roy Spijker

Restaurant Vlaar en Best of Wines gaan een van de grootste assortimenten in exclusieve wijnen in West-Europa toegankelijk maken voor de Nederlandse restaurantbezoeker. Aanleiding is de nieuwe Tasting Room bij restaurant Vlaar die vandaag wordt gelanceerd. In deze exclusieve ruimte voor private dining en zakelijke evenementen staat culinaire beleving op topniveau centraal. Vanaf komend najaar kunnen gasten van restaurant Vlaar tot 6 uur voor hun  reservering via de website van Best of Wines een van hun ruim 50.000 exclusieve wijnen selecteren en op basis van een vaste horecatoeslag bij hun gastronomische lunch of diner nuttigen.

Best of Wines levert al geruime tijd een deel van de wijnkaart van het Gooische top-500 restaurant en beschikt over een van de grootste verzamelingen exclusieve wijnen van West-Europa. Dagelijks wordt deze verzameling aangevuld vanuit de diverse wijndomeinen en privé verzamelingen. Alle wijn ligt bij Best of Wines geklimatiseerd en bewaakt op voorraad. Daarom is de wijn ook binnen 6 uur leverbaar en kunnen zij garant staan voor de beste kwaliteit. Dit betekent dat hun prijzen ook direct het scherpst zijn aangezien er niet via de tussenhandel maar direct bij de bron wordt gekocht.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Alles is huisgemaakt en er wordt onder leiding van chef Danny Rijs met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar wordt genoemd in de toonaangevende culinaire gidsen en ligt centraal in Nederland in het landelijke ’s-Graveland naast Hilversum.

Best of Wines is een onderneming opgericht door specialisten in zeldzame en exclusieve wijnen. Met meer dan 100 jaar ervaring en directe en wereldwijde contacten bij de wijndomeinen staat Best of Wines garant voor scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: