Restaurant Vlaar heeft grootste wijnkaart van Nederland

Auteur: Roy Spijker
21 juli 2017
Restaurant Vlaar heeft grootste wijnkaart van Nederland

Restaurant Vlaar en Best of Wines gaan een van de grootste assortimenten in exclusieve wijnen in West-Europa toegankelijk maken voor de Nederlandse restaurantbezoeker. Aanleiding is de nieuwe Tasting Room bij restaurant Vlaar die vandaag wordt gelanceerd. In deze exclusieve ruimte voor private dining en zakelijke evenementen staat culinaire beleving op topniveau centraal. Vanaf komend najaar kunnen gasten van restaurant Vlaar tot 6 uur voor hun  reservering via de website van Best of Wines een van hun ruim 50.000 exclusieve wijnen selecteren en op basis van een vaste horecatoeslag bij hun gastronomische lunch of diner nuttigen.

Best of Wines levert al geruime tijd een deel van de wijnkaart van het Gooische top-500 restaurant en beschikt over een van de grootste verzamelingen exclusieve wijnen van West-Europa. Dagelijks wordt deze verzameling aangevuld vanuit de diverse wijndomeinen en privé verzamelingen. Alle wijn ligt bij Best of Wines geklimatiseerd en bewaakt op voorraad. Daarom is de wijn ook binnen 6 uur leverbaar en kunnen zij garant staan voor de beste kwaliteit. Dit betekent dat hun prijzen ook direct het scherpst zijn aangezien er niet via de tussenhandel maar direct bij de bron wordt gekocht.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Alles is huisgemaakt en er wordt onder leiding van chef Danny Rijs met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar wordt genoemd in de toonaangevende culinaire gidsen en ligt centraal in Nederland in het landelijke ’s-Graveland naast Hilversum.

Best of Wines is een onderneming opgericht door specialisten in zeldzame en exclusieve wijnen. Met meer dan 100 jaar ervaring en directe en wereldwijde contacten bij de wijndomeinen staat Best of Wines garant voor scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service.
 

Overig nieuws