Restaurant Vlaar heeft grootste wijnkaart van Nederland

21 juli 2017 | Roy Spijker

Restaurant Vlaar en Best of Wines gaan een van de grootste assortimenten in exclusieve wijnen in West-Europa toegankelijk maken voor de Nederlandse restaurantbezoeker. Aanleiding is de nieuwe Tasting Room bij restaurant Vlaar die vandaag wordt gelanceerd. In deze exclusieve ruimte voor private dining en zakelijke evenementen staat culinaire beleving op topniveau centraal. Vanaf komend najaar kunnen gasten van restaurant Vlaar tot 6 uur voor hun  reservering via de website van Best of Wines een van hun ruim 50.000 exclusieve wijnen selecteren en op basis van een vaste horecatoeslag bij hun gastronomische lunch of diner nuttigen.

Best of Wines levert al geruime tijd een deel van de wijnkaart van het Gooische top-500 restaurant en beschikt over een van de grootste verzamelingen exclusieve wijnen van West-Europa. Dagelijks wordt deze verzameling aangevuld vanuit de diverse wijndomeinen en privé verzamelingen. Alle wijn ligt bij Best of Wines geklimatiseerd en bewaakt op voorraad. Daarom is de wijn ook binnen 6 uur leverbaar en kunnen zij garant staan voor de beste kwaliteit. Dit betekent dat hun prijzen ook direct het scherpst zijn aangezien er niet via de tussenhandel maar direct bij de bron wordt gekocht.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Alles is huisgemaakt en er wordt onder leiding van chef Danny Rijs met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar wordt genoemd in de toonaangevende culinaire gidsen en ligt centraal in Nederland in het landelijke ’s-Graveland naast Hilversum.

Best of Wines is een onderneming opgericht door specialisten in zeldzame en exclusieve wijnen. Met meer dan 100 jaar ervaring en directe en wereldwijde contacten bij de wijndomeinen staat Best of Wines garant voor scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: