Restaurant The Park opent binnentuin

24 april 2015
Restaurant The Park opent binnentuin

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van
het Bilderberg Parkhotel opent namelijk de openslaande deuren naar de binnentuin, met daarin een speciale buitenkeuken. Op de nieuwe veranda worden niet alleen de gerechten van het vaste menu van The Park geserveerd, speciaal voor de buitenkeuken met Big Green Egg bedenken Richard de Vries en supervising chef Erik van Loo namelijk ook tal van zomerse lekkernijen. Bij minder mooi weer kan de veranda volledig overkapt worden.

~Foto: In de binnentuin kunnen gasten onder meer genieten van Hollandse garnalen~

*Verbouwing Rotterdams Parkhotel*
Het terras en de nieuwe veranda zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Chefkok Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo lieten zich voor het menu van het terras inspireren door het aanbod van de lente en de zomer. Denk aan Oosterschelde kreeft met grapefruit en pompelmoes, asperges, aardbeien, oesters, vis en MRIJ rund gegrild op de Big Green Egg.


~De binnentuin bij het Parkhotel~

*Speciale bieren*
Op het terras van The Park wordt deze zomer een selectie van Rotterdamse bieren geschonken. Deze bijzondere bieren worden aangeprezen op de kaart in combinatie met bepaalde gerechten, een bier-spijs combinatie dus. Er staat onder andere bier op de kaart van Kaapse Brouwers. Dit is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam. De stad kent inmiddels vier stadsbrouwerijen.

*Over The Park – Inspired by Erik van Loo*
Restaurant The Park is het restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark.

~Christel Tuin~

Overig nieuws