Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

21 augustus 2019 | David Bakker

 

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de trend van toegankelijke horeca voor iedereen. Uiteraard blijven onder andere de overheerlijke, prijswinnende frites van Par Hasard op het menu staan. Het nieuwe All you can eetcafé opent de laatste week van augustus haar deuren.

Het nieuwe All you can eetcafé by Par Hasard is het enige restaurant in zijn soort op het Belfortplein. Naast all you can eat, is het namelijk ook een all you can drink café. Dat betekent onbeperkt eten en drinken voor een vaste, lage prijs. De bourgondische en gezellige sfeer van Par Hasard blijft behouden, maar de nieuwe formule biedt kleinere porties van een veel uitgebreider menu en maakt zo het restaurant toegankelijk voor een breder publiek. Binnen een tijdsbestek van twee uur kun je kiezen uit zo’n veertig verschillende hapjes en onbeperkt drankjes bestellen met het unieke all you can drink-menu. En mocht je nou jarig zijn? Par Hasard trakteert je op jouw verjaardag.

Vernieuwd interieur

Het interieur van Par Hasard kenmerkt zich door bourgondische gezelligheid. Om plaats te maken voor meer mensen wordt het aantal zitplaatsen in het eetgedeelte flink uitgebreid. De muren worden opgefrist en krijgen een kleurtje. Het bestaande, zonnige terras met de grote rode luifel krijgt nieuw meubilair.

All you can eat menu

De befaamde huisgemaakte frites van Par Hasard zijn al drie keer door de AD Friettest uitgeroepen tot ‘beste friet van Amsterdam’. Op het all you can eat-menu vind je nu ook oer-Hollandse gerechtjes als tomatensoep, frikandellen, kroketjes, Caesar salade en steak tartaar. Maar ook Limburgs zuurvlees, op de huid gebakken zalmfilet, fish & chips en saté van kippendijen staan op de kaart.

Zondag t/m maandag eet je bij All you can eetcafé onbeperkt voor €19,50 per persoon, donderdag t/m zaterdag voor €22,50. Daarnaast kun je voor €14,50 onbeperkt wijn, bier of fris bestellen. Kinderen tot en met 5 jaar morgen gratis mee eten met hun ouders en kinderen tot 12 jaar eten voor het bedrag van €7,50 een aangepast kindermenu, speciaal voor de kleintjes onder ons. Of je nou met een grote groep of familie komt, een grote of kleine maag hebt, er is voor ieder wat wils en alles is met elkaar te delen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: