Restaurant Op de Hej wint prijs

27 december 2013
Restaurant Op de Hej wint prijs

Restaurant Op de Hej in Sint Geertruid (Limburg) heeft de publieksprijs voor het beste restaurant van Nederland van Tafelreserveren.nl gewonnen. De prijs, die dit jaar voor
het eerst werd uitgereikt, is gebaseerd op beoordeling van gasten.

*De toplijst*
Tafelreserveren.nl verzamelt voor deze verkiezing gegevens van alle grote online restaurantgidsen. Naast een top 10 van beste restaurants in Nederland, is er ook een toplijst van beste restaurants per provincie en per grote stad samengesteld. Alle restaurants die vermeld staan op de lijst hebben het afgelopen jaar minimaal dertig recensies gekregen. De complete lijst is gebaseerd op ruim 200.000 recensies en deze zijn verzameld van onder andere iens.nl, seatme.nl, couverts.nl, eet.nu en tafelreserveren.nl.

*100.000 reviews*
Bart Kappenburg, initiatiefnemer van de publieksprijs: “Niets ten nadele van de meer traditionele waarderingen zoals Michelin en GaultMillau, maar een gemiddelde waardering op basis van recensies van gasten is minstens zo waardevol. Wij hebben afgelopen jaar honderdduizenden reviews geanalyseerd en op basis daarvan een top 10 samengesteld."

*De landelijke top 10 van Nederland*
1) Restaurant Op De Hej - Sint Geertruid (LB)
2) Restaurant Texas Steak - Sneek (FR)
3) Bandoeng - Oost-Souburg (ZL)
4) Leeuwarden Lounge - Leeuwarden (FR)
5) Restaurant Boreas - Heeze (NB)
6) De Schelde - Yerseke (ZL)
7) De Eilandkeuken - Den Burg (NH)
8) Dino's - Arnhem (GD)
9) Rhodos - Weert (LB)
10) Red Chilli - Nieuwe Niedorp (NH)

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws