Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

21 januari 2020 | Thijs Jacobs

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu ook voor lunch. Van vrijdag t/m zondag wordt het Mediterraans genieten in Amsterdam-West. Ofwel: lunchtijd gebruiken als moment voor ontspanning, niet voor het snel wegwerken van een kleffe boterham. Het is tijd om tradities te breken!

Zintuigen op scherp

Voor Italianen is lunchen niet zomaar even eten, het is een moment van pure ontspanning. Dus niet klakkeloos calorieën naar binnen schuiven, maar tijd vrijmaken voor een maaltijd en de smaken echt leren waarderen. Iets waar wij Nederlanders nog een (pizza)puntje aan kunnen zuigen. Gelukkig is dit bij nNea met de paplepel ingegoten en zijn zij bereid hun Italiaanse tradities met ons te delen. Ruik het echte Italië, aanschouw de verschillende toppings, proef de verse tomaten, voel de ‘fluffy, not crunchy’ bodem, sluit je ogen en geniet. Het nieuwe lunchmenu bevat - naast de bekroonde pizza’s – nNea brood, gemaakt van een deeg met een rijstijd van meer dan 50 uur. Dit bijzondere deeg gecombineerd met verse ingrediënten zorgt gegarandeerd voor een heerlijk succes, aldus Vincenzo Onnembo en zijn team.

Ohmmm... Pizza!

Om ons kennis te laten maken met dit moment van ontspanning en bewustwording, ontpopt nNea zich op 7 februari tot meditatieruimte. In de vorm van pizza-meditatie kleurt het restaurant wederom buiten de lijntjes van traditie, de Nederlandse dit keer. Meubels maken plaats voor kleurrijke yogamatten en kaarslicht in combinatie met rustige achtergrondmuziek brengt de ruimte in meditatieve sferen. Na een korte introductie over het Pizza-meditatie concept van nNea en nieuwe lunchmenu, begeleidt een gecertificeerd meditatiedocent de lunchsessie. Kalmeer en laat de dag van je afglijden terwijl de pizza-aroma’s je tegemoet komen. Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om te genieten van nNea’s ovenverse pizza’s met smakelijke toppings. Dus trek die sportbroek maar uit de kast en beweeg je richting Bilderdijkstraat 92. Zo krijgt comfort food een geheel andere betekenis. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: