Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

21 januari 2020 | Thijs Jacobs

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu ook voor lunch. Van vrijdag t/m zondag wordt het Mediterraans genieten in Amsterdam-West. Ofwel: lunchtijd gebruiken als moment voor ontspanning, niet voor het snel wegwerken van een kleffe boterham. Het is tijd om tradities te breken!

Zintuigen op scherp

Voor Italianen is lunchen niet zomaar even eten, het is een moment van pure ontspanning. Dus niet klakkeloos calorieën naar binnen schuiven, maar tijd vrijmaken voor een maaltijd en de smaken echt leren waarderen. Iets waar wij Nederlanders nog een (pizza)puntje aan kunnen zuigen. Gelukkig is dit bij nNea met de paplepel ingegoten en zijn zij bereid hun Italiaanse tradities met ons te delen. Ruik het echte Italië, aanschouw de verschillende toppings, proef de verse tomaten, voel de ‘fluffy, not crunchy’ bodem, sluit je ogen en geniet. Het nieuwe lunchmenu bevat - naast de bekroonde pizza’s – nNea brood, gemaakt van een deeg met een rijstijd van meer dan 50 uur. Dit bijzondere deeg gecombineerd met verse ingrediënten zorgt gegarandeerd voor een heerlijk succes, aldus Vincenzo Onnembo en zijn team.

Ohmmm... Pizza!

Om ons kennis te laten maken met dit moment van ontspanning en bewustwording, ontpopt nNea zich op 7 februari tot meditatieruimte. In de vorm van pizza-meditatie kleurt het restaurant wederom buiten de lijntjes van traditie, de Nederlandse dit keer. Meubels maken plaats voor kleurrijke yogamatten en kaarslicht in combinatie met rustige achtergrondmuziek brengt de ruimte in meditatieve sferen. Na een korte introductie over het Pizza-meditatie concept van nNea en nieuwe lunchmenu, begeleidt een gecertificeerd meditatiedocent de lunchsessie. Kalmeer en laat de dag van je afglijden terwijl de pizza-aroma’s je tegemoet komen. Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om te genieten van nNea’s ovenverse pizza’s met smakelijke toppings. Dus trek die sportbroek maar uit de kast en beweeg je richting Bilderdijkstraat 92. Zo krijgt comfort food een geheel andere betekenis. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Seafood Bar Je m'en Fish uit Gent brengt zeevruchten met een twist

De Frans-Engelse woordspeling zegt het eigenlijk allemaal. In de Gentse seafood bar ‘Je m’en Fish’ hoef je geen net pak te dragen om een oester te degusteren. Hier krijg je kwaliteit uit de zee die je zelfs staand aan de bar kan verorberen. Drie jongelui die hun job als advocate...

Culinair Nice 'n Easy
Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: