Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

21 januari 2020 | Thijs Jacobs

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu ook voor lunch. Van vrijdag t/m zondag wordt het Mediterraans genieten in Amsterdam-West. Ofwel: lunchtijd gebruiken als moment voor ontspanning, niet voor het snel wegwerken van een kleffe boterham. Het is tijd om tradities te breken!

Zintuigen op scherp

Voor Italianen is lunchen niet zomaar even eten, het is een moment van pure ontspanning. Dus niet klakkeloos calorieën naar binnen schuiven, maar tijd vrijmaken voor een maaltijd en de smaken echt leren waarderen. Iets waar wij Nederlanders nog een (pizza)puntje aan kunnen zuigen. Gelukkig is dit bij nNea met de paplepel ingegoten en zijn zij bereid hun Italiaanse tradities met ons te delen. Ruik het echte Italië, aanschouw de verschillende toppings, proef de verse tomaten, voel de ‘fluffy, not crunchy’ bodem, sluit je ogen en geniet. Het nieuwe lunchmenu bevat - naast de bekroonde pizza’s – nNea brood, gemaakt van een deeg met een rijstijd van meer dan 50 uur. Dit bijzondere deeg gecombineerd met verse ingrediënten zorgt gegarandeerd voor een heerlijk succes, aldus Vincenzo Onnembo en zijn team.

Ohmmm... Pizza!

Om ons kennis te laten maken met dit moment van ontspanning en bewustwording, ontpopt nNea zich op 7 februari tot meditatieruimte. In de vorm van pizza-meditatie kleurt het restaurant wederom buiten de lijntjes van traditie, de Nederlandse dit keer. Meubels maken plaats voor kleurrijke yogamatten en kaarslicht in combinatie met rustige achtergrondmuziek brengt de ruimte in meditatieve sferen. Na een korte introductie over het Pizza-meditatie concept van nNea en nieuwe lunchmenu, begeleidt een gecertificeerd meditatiedocent de lunchsessie. Kalmeer en laat de dag van je afglijden terwijl de pizza-aroma’s je tegemoet komen. Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om te genieten van nNea’s ovenverse pizza’s met smakelijke toppings. Dus trek die sportbroek maar uit de kast en beweeg je richting Bilderdijkstraat 92. Zo krijgt comfort food een geheel andere betekenis. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: