Restaurant met speciaal liefdesmenu

2 september 2016 | Thijs Jacobs

De liefde gaat niet alleen bij de man door de maag. Dat weten chefs Pety Breugem en Nathan Vermunt als geen ander. Het pasgetrouwde stel leerde elkaar in de keuken kennen waar de vonk letterlijk en figuurlijk oversloeg. Precies 10 jaar later, op maandag 29 augustus, stapte het business- en liefdeskoppel in het huwelijksbootje.

De ceremonie vond plaats op het Westelijk Handelsterrein in Restaurant Biblio het feest werd natuurlijk gevierd in hun eigen prieeltje, Restaurant Karakter. Om dit heugelijke feit te vieren, hebben de newlyweds deze maand een liefdesmenu opgesteld dat boordevol liefdesvoedsel zit, zoals granaatappel, aardbeien, oesters en natuurlijk chocolade.

Liefdesingrediënten
Op maandag 29 augustus verzegelden Pety en Nathan hun liefde in hun eigen restaurant Karakter. Dit viert het pasgetrouwde echtpaar graag met haar gasten en daarom hebben zij een liefdesmenu opgesteld dat exclusief in de hele maand september verkrijgbaar is. Dus of je nou net hopeloos verliefd, of verloofd of al jaren getrouwd bent: kom de liefde proeven bij het Rotterdamse Restaurant Karakter. Stelletjes worden ook nog eens in de watten gelegd met een heerlijk koffieservies met sleedoornlikeur en de door Pety zelfgemaakte zoetigheden die niet te versmaden zijn. Uiteraard gaan alle gasten naar huis met een zakje huisgemaakte bruidssuikers. Reserveren (via de website) is gewenst.

De chefs
Zowel Pety als Nathan hebben de koksopleiding gevolgd. Nathan heeft een diepgewortelde passie voor koken; al op zijn veertiende fietste hij na schooltijd naar een sterrenrestaurant in de buurt om in de keuken te helpen. Hij werkte van zijn veertiende tot zijn 22ste bij verschillende sterrenrestaurants, waarna hij die wereld achter zich liet en nog twaalf jaar bij verschillende horecazaken als chefkok werkte tot hij samen met collega Pety de stap waagde naar een eigen etablissement.

Pety volgde na haar koksopleiding nog een HBO-studie Voeding en Diëtetiek, maar werkte tijdens haar studie nog steeds in verschillende keukens. Daar ontmoette ze haar huidige businesspartner Nathan, met wie ze inmiddels ook een kind heeft en sinds maandag 29 augustus in de echt is verbonden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: