Restaurant met speciaal liefdesmenu

2 september 2016 | Thijs Jacobs

De liefde gaat niet alleen bij de man door de maag. Dat weten chefs Pety Breugem en Nathan Vermunt als geen ander. Het pasgetrouwde stel leerde elkaar in de keuken kennen waar de vonk letterlijk en figuurlijk oversloeg. Precies 10 jaar later, op maandag 29 augustus, stapte het business- en liefdeskoppel in het huwelijksbootje.

De ceremonie vond plaats op het Westelijk Handelsterrein in Restaurant Biblio het feest werd natuurlijk gevierd in hun eigen prieeltje, Restaurant Karakter. Om dit heugelijke feit te vieren, hebben de newlyweds deze maand een liefdesmenu opgesteld dat boordevol liefdesvoedsel zit, zoals granaatappel, aardbeien, oesters en natuurlijk chocolade.

Liefdesingrediënten
Op maandag 29 augustus verzegelden Pety en Nathan hun liefde in hun eigen restaurant Karakter. Dit viert het pasgetrouwde echtpaar graag met haar gasten en daarom hebben zij een liefdesmenu opgesteld dat exclusief in de hele maand september verkrijgbaar is. Dus of je nou net hopeloos verliefd, of verloofd of al jaren getrouwd bent: kom de liefde proeven bij het Rotterdamse Restaurant Karakter. Stelletjes worden ook nog eens in de watten gelegd met een heerlijk koffieservies met sleedoornlikeur en de door Pety zelfgemaakte zoetigheden die niet te versmaden zijn. Uiteraard gaan alle gasten naar huis met een zakje huisgemaakte bruidssuikers. Reserveren (via de website) is gewenst.

De chefs
Zowel Pety als Nathan hebben de koksopleiding gevolgd. Nathan heeft een diepgewortelde passie voor koken; al op zijn veertiende fietste hij na schooltijd naar een sterrenrestaurant in de buurt om in de keuken te helpen. Hij werkte van zijn veertiende tot zijn 22ste bij verschillende sterrenrestaurants, waarna hij die wereld achter zich liet en nog twaalf jaar bij verschillende horecazaken als chefkok werkte tot hij samen met collega Pety de stap waagde naar een eigen etablissement.

Pety volgde na haar koksopleiding nog een HBO-studie Voeding en Diëtetiek, maar werkte tijdens haar studie nog steeds in verschillende keukens. Daar ontmoette ze haar huidige businesspartner Nathan, met wie ze inmiddels ook een kind heeft en sinds maandag 29 augustus in de echt is verbonden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: