Restaurant Luxor Leiden gaat sluiten

20 februari 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Luxor in Leiden gaat sluiten en wordt omgetoverd tot een Japans 'all-you-can-eat' restaurant. Op de website van Luxor staat de volgende mededeling:

Geachte Luxor bezoeker, 

Na 8 jaar en heel veel plezier gaan wij afscheid nemen van ons fantastisch restaurant Luxor, het all you can eat concept, de ruime opzet, de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Met een beetje met pijn in het hart maar ook met trots dat wij al jaren u een leuke avond bezorgd hebben.  

...

Wat gebeurt er met Luxor? Luxor wordt door de nieuwe eigenaars omgetoverd tot een Japans all you can eat sushi restaurant. Als u spaarkaarthouder bent van Luxor krijgt in de maand mei 15% korting op de totale rekening op vertoon van de Luxor spaarkaart.

Wij willen u in ieder geval hartelijk danken voor de gezellige avonden die u bij ons heeft doorgebracht en zien u graag nog een keertje voor 26 februari a.s. Nogmaals bedankt voor alle fantastische jaren die wij beleefd hebben bij restaurant Luxor.

Met hartelijke groet,

Namens het team van restaurant Luxor.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: