Restaurant Lucebert uitgeroepen tot leerbedrijf 2015-2016

23 september 2016 | Thijs Jacobs

Restaurant Lucebert is tijdens de diploma-uitreiking van de afdeling MBO Horeca op De Rooi Pannen in Tilburg op woensdag 21 september uitgeroepen tot leerbedrijf van het jaar 2015-2016.

Chef-kok Tom Biessen en sous-chef Niels van Eindhoven van restaurant Lucebert namen de onderscheiding en het bijbehorende De Rooi Pannen-beeldje in ontvangst. “We zijn verrast dat deze eer ons te beurt valt”, aldus Biessen. “Net als De Rooi Pannen is restaurant Lucebert onderdeel van Tilburg, een stad waar we trots op zijn. Het is mooi dat we leerlingen in deze stad een kans kunnen bieden zich te ontplooien.”

Het afgelopen schooljaar hebben Biessen en Van Eindhoven diverse leerlingen van de afdeling MBO Horeca begeleid. Een van hun sterke punten is dat ze leerlingen op positieve wijze benaderen. Vaak verricht Biessen extra werk om de leerlingen een goede uitleg te geven en ervoor te zorgen dat ze succesvol een opdracht kunnen afronden. “Je moet actief achter leerlingen aan zitten. Dat klinkt misschien cliché maar het zorgt er wel voor dat je betere resultaten boekt met ze”, aldus Biessen.

Naast het inzetten van hun kwaliteiten als praktijkopleider, zijn Biessen en Van Eindhoven met enige regelmaat op De Rooi Pannen te vinden. Bijvoorbeeld tijdens de Leermeesterdag van de school, of als examinator bij praktijkexamens. Het docententeam noemt als voorbeeld ook het evenement Tilburg Fashion, waarbij de samenwerking tussen Restaurant Lucebert en De Rooi Pannen Horeca Tilburg altijd een waardevolle invulling krijgt.

Het docententeam van de afdeling MBO Horeca bedankt Restaurant Lucebert, Biessen en Van Eindhoven in het bijzonder, en feliciteert hen met het behaalde resultaat.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: