Restaurant Karakter viert start van de zomertijd

9 maart 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Karakter houdt op zondag 26 maart voor de derde keer een wijn- en spijsmiddag, dit keer ter ere van het begin van de zomertijd. De gasten worden deze middag in de watten gelegd met een prachtige selectie van de meest authentieke wijnen van wijnhandelaar Les Bulles Enchantees. De chef-kok van restaurant Karakter serveert een heerlijk bijpassend viergangen verrassingsmenu.

Valentijnsdiner

Zomertijd

De gasten kunnen om 14.00 uur aanschuiven voor de wijn- en spijsmiddag van Restaurant Karakter. Zij worden bij binnenkomst ontvangen met verfijnde amuses en een glas Sekt om gezamenlijk te toasten op de officiële ingang van de zomertijd. Wijnhandelaar Les Bulles Enchantees presenteert zijn beste selectie van wijnen en licht deze persoonlijk toe. De selectie bestaat uit authentieke wijnen, waaronder de unieke Pouilly Fumé en Bastide du Gamay. Aan het einde van de middag krijgen de gasten de mogelijkheid om de wijnen na te bestellen met een speciale wijnvoordeelactie!


Viergangen verrassingsmenu

Rond 15.00 uur staat het viergangen verrassingsmenu gedekt op tafel voor de gasten van de wijn- en spijsmiddag. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met vegetariërs, mits dit gemeld wordt bij de aanmelding. De verschillende gangen gaan gepaard met bijpassende wijnen. Het menu is een gehele verrassing, wel staat Restaurant Karakter erom bekend dat zij altijd voor optimale kwaliteit gaan. Per dag bepalen zijn welke verse producten het beste zijn voor hun mooie gerechten. Dit belooft wat! Om 17.30 uur wordt de middag afgesloten met koffie en thee.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: