Restaurant Karakter viert start van de zomertijd

9 maart 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Karakter houdt op zondag 26 maart voor de derde keer een wijn- en spijsmiddag, dit keer ter ere van het begin van de zomertijd. De gasten worden deze middag in de watten gelegd met een prachtige selectie van de meest authentieke wijnen van wijnhandelaar Les Bulles Enchantees. De chef-kok van restaurant Karakter serveert een heerlijk bijpassend viergangen verrassingsmenu.

Valentijnsdiner

Zomertijd

De gasten kunnen om 14.00 uur aanschuiven voor de wijn- en spijsmiddag van Restaurant Karakter. Zij worden bij binnenkomst ontvangen met verfijnde amuses en een glas Sekt om gezamenlijk te toasten op de officiële ingang van de zomertijd. Wijnhandelaar Les Bulles Enchantees presenteert zijn beste selectie van wijnen en licht deze persoonlijk toe. De selectie bestaat uit authentieke wijnen, waaronder de unieke Pouilly Fumé en Bastide du Gamay. Aan het einde van de middag krijgen de gasten de mogelijkheid om de wijnen na te bestellen met een speciale wijnvoordeelactie!


Viergangen verrassingsmenu

Rond 15.00 uur staat het viergangen verrassingsmenu gedekt op tafel voor de gasten van de wijn- en spijsmiddag. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met vegetariërs, mits dit gemeld wordt bij de aanmelding. De verschillende gangen gaan gepaard met bijpassende wijnen. Het menu is een gehele verrassing, wel staat Restaurant Karakter erom bekend dat zij altijd voor optimale kwaliteit gaan. Per dag bepalen zijn welke verse producten het beste zijn voor hun mooie gerechten. Dit belooft wat! Om 17.30 uur wordt de middag afgesloten met koffie en thee.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start ‘restaurant take over’

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Economie Achtergronden
ING is positiever over economisch herstel

Het komende jaar groeit de Nederlandse economie naar verwachting van het ING Economisch Bureau met 2,6%, na krimp van 4,3% in 2020. Daarmee is het bbp in het vierde kwartaal van 2021 terug op 99% van het niveau van voor de coronacrisis. Het voorziene herstel is in 2021 dus nog niet volledig, maar we ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: