Restaurant Karakter viert start van de zomertijd

9 maart 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Karakter houdt op zondag 26 maart voor de derde keer een wijn- en spijsmiddag, dit keer ter ere van het begin van de zomertijd. De gasten worden deze middag in de watten gelegd met een prachtige selectie van de meest authentieke wijnen van wijnhandelaar Les Bulles Enchantees. De chef-kok van restaurant Karakter serveert een heerlijk bijpassend viergangen verrassingsmenu.

Valentijnsdiner

Zomertijd

De gasten kunnen om 14.00 uur aanschuiven voor de wijn- en spijsmiddag van Restaurant Karakter. Zij worden bij binnenkomst ontvangen met verfijnde amuses en een glas Sekt om gezamenlijk te toasten op de officiële ingang van de zomertijd. Wijnhandelaar Les Bulles Enchantees presenteert zijn beste selectie van wijnen en licht deze persoonlijk toe. De selectie bestaat uit authentieke wijnen, waaronder de unieke Pouilly Fumé en Bastide du Gamay. Aan het einde van de middag krijgen de gasten de mogelijkheid om de wijnen na te bestellen met een speciale wijnvoordeelactie!


Viergangen verrassingsmenu

Rond 15.00 uur staat het viergangen verrassingsmenu gedekt op tafel voor de gasten van de wijn- en spijsmiddag. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met vegetariërs, mits dit gemeld wordt bij de aanmelding. De verschillende gangen gaan gepaard met bijpassende wijnen. Het menu is een gehele verrassing, wel staat Restaurant Karakter erom bekend dat zij altijd voor optimale kwaliteit gaan. Per dag bepalen zijn welke verse producten het beste zijn voor hun mooie gerechten. Dit belooft wat! Om 17.30 uur wordt de middag afgesloten met koffie en thee.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: