Restaurant Joost vol met... Joosten

10 november 2017 | Roy Spijker

Restaurant JOOST in Amsterdam was gisteravond compleet gevuld met Joosten. Naar aanleiding van de succesvolle actie: “Joost moet je heten, dan mag je gratis komen eten!”, mochten 25 gelukkigen Joosten met tafelgenoot aanschuiven aan tafel bij JOOST, voor een Hollands driegangendiner inclusief drankjes. Joosten uit heel Nederland reisde voor deze gelegenheid af naar het Amsterdamse restaurant voor een gezellige avond samen met hun naamgenoten. De bekende DJ Joost van Bellen was ook van de partij evenals Joost Swinkels van Q-music.

Na het ongekende succes van vorig jaar was het tijd voor de 3.0 versie. Het restaurant riep heren (en dames) met de naam Joost op via Facebook en radio, om zich aan te melden om kans te maken op een plek aan tafel bij JOOST. Onder duizenden aanmeldingen werden 25 felbegeerde plekken verloot voor het grote JOOST-diner voor hem (haar) en een vriend(in).

Restaurant JOOST is onderdeel van de Vondel Hotels collectie en is de ideale plek voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch, een bruisende borrel, een gezellig diner of event. Het restaurant dankt haar naam aan de dichter Joost van den Vondel en is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: