Restaurant gaat voor groenten

25 september 2013
Restaurant gaat voor groenten

Restaurant "De Keuken van Gastmaal":http://www.dekeukenvangastmaal.nl/ uit Utrecht heeft een speciaal groentemenu van vier gangen op de kaart gezet. Alle groentegerechten, van amuse tot dessert, worden bovendien voorzien van
zelfgeplukte kruiden.

*Pijler*
De gerechten op de kaart zijn duurzaam, van zo dichtbij mogelijk gehaald, het liefst biologisch, en volgen de seizoenen. Een speciaal groentemenu geeft nog meer dimensie aan het duurzaam ondernemen met respect voor mens en dier wat bij De Keuken van Gastmaal sinds de opening in 2011 een belangrijke pijler is.

*Speciale nominatie*
Dat de Keuken van Gastmaal extra aandacht aan groente schenkt, is niet onopgemerkt gebleven. Het restaurant is samen met negen andere eetgelegenheden genomineerd voor het beste vegetarische gerecht van Nederland. Op 3 oktober is de finalestrijd. In de jury zitten onder meer Mac van Dinther en Peter Klosse.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws