Restaurant Flinck in De Bonte Wever op 15 december open

6 december 2017 | Roy Spijker

De Bonte Wever in Assen opent vrijdag 15 december haar nieuwe restaurant FLINCK. Het show- en livecooking restaurant is een overweldigende plek waar gasten zich welkom voelen en terecht kunnen voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop gaat u altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en livecooking vormen dagelijks het decor voor de koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat het gedreven en vriendelijke personeel klaar.

Uiteraard kan men enkel het restaurant bezoeken, echter vanwege de diversiteit in de faciliteiten van De Bonte Wever is een etentje bij FLINCK ook ideaal te combineren met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, zwemmen, uitgaan, etc. Ook in combinatie met de meeste evenementen zijn arrangementen mogelijk. Meer informatie over het gevarieerde aanbod in arrangementen is te vinden op de website van De Bonte Wever.

De opening van restaurant FLINCK volgt op de eerder aangekondigde opening van à la carte restaurant Dapper, dat 1 december haar deuren opende. Beide restaurants zijn onderdeel van een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever die op dit moment in de afrondende fase zit. Naast de restaurants wordt momenteel o.a. een groots event- en congrescentrum, grand café, nieuwe extra entree en uitbreiding van de parkeergelegenheid gerealiseerd. Afgelopen zomer werden reeds 82 extra (deluxe) hotelkamers opgeleverd.

Restaurant FLINCK is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en op zon- en feestdagen tevens voor een uitgebreide brunch. Het restaurant is uitstekend bereikbaar en parkeren bij De Bonte Wever is altijd gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: