Restaurant Flinck in De Bonte Wever op 15 december open

6 december 2017 | Roy Spijker

De Bonte Wever in Assen opent vrijdag 15 december haar nieuwe restaurant FLINCK. Het show- en livecooking restaurant is een overweldigende plek waar gasten zich welkom voelen en terecht kunnen voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop gaat u altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en livecooking vormen dagelijks het decor voor de koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat het gedreven en vriendelijke personeel klaar.

Uiteraard kan men enkel het restaurant bezoeken, echter vanwege de diversiteit in de faciliteiten van De Bonte Wever is een etentje bij FLINCK ook ideaal te combineren met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, zwemmen, uitgaan, etc. Ook in combinatie met de meeste evenementen zijn arrangementen mogelijk. Meer informatie over het gevarieerde aanbod in arrangementen is te vinden op de website van De Bonte Wever.

De opening van restaurant FLINCK volgt op de eerder aangekondigde opening van à la carte restaurant Dapper, dat 1 december haar deuren opende. Beide restaurants zijn onderdeel van een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever die op dit moment in de afrondende fase zit. Naast de restaurants wordt momenteel o.a. een groots event- en congrescentrum, grand café, nieuwe extra entree en uitbreiding van de parkeergelegenheid gerealiseerd. Afgelopen zomer werden reeds 82 extra (deluxe) hotelkamers opgeleverd.

Restaurant FLINCK is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en op zon- en feestdagen tevens voor een uitgebreide brunch. Het restaurant is uitstekend bereikbaar en parkeren bij De Bonte Wever is altijd gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: