Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

24 juli 2017 | Roy Spijker

De komst van mobiele telefoons met camera’s en apps als Instagram heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen foto’s maken van de gerechten die ze bestellen. Het Londense restaurant Dirty Bones moet dat ook hebben gezien, en deelt nu een speciale Instagram-kit uit aan haar klanten. Zo kunnen zij het gerecht dat aan ze wordt geserveerd perfect op de foto zetten.

In de kit zitten een ledlamp, een mobiele oplader voor verschillende telefoons, een groothoeklens, een selfiestick en een statief met drie poten. Aan alles is gedacht om het perfecte plaatje te maken, zo is zelfs het interieur Instagram-vriendelijk en staan er op de menukaart met name gerechten die goed scoren op het sociale medium, zoals hamburgers, frietjes en vistaco’s. 

Volgens oprichter Cokey Sulkin van Dirty Bones was het logisch om de Instagram-kit aan te bieden aan de klanten. “onze klanten zijn veel actief op sociale media, en dan met name Instagram. Wij helpen ze graag met het maken van het perfecte plaatje.” 

When your obsession for brunch is in no way chill 💍

Een bericht gedeeld door Dirty Bones (@dirtyboneslondon) op

Morning after, meet your match. Best of brunch captured by @foodsiliketoeat

Een bericht gedeeld door Dirty Bones (@dirtyboneslondon) op

When I hit it I'mma skillet 🍳 Our Baked Skillet w/ free range eggs, rich tomato sauce, avocado & taleggio cheese.

Een bericht gedeeld door Dirty Bones (@dirtyboneslondon) op

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: