Restaurant De Kroon onderging een restyling

8 februari 2016
Restaurant De Kroon onderging een restyling

Restaurant De kroon opende voor het eerst zijn deuren in 1898 in het hartje van Amsterdam op het Rembrandtplein, en is een begrip in de
hoofdstad. De naam is te danken aan koningin Wilhelmina die dit zelfde jaar benoemd werd als koningin der Nederlanden.

*Restyling*
De heren Poppes hebben 25 jaar geleden de Kroon overgenomen en vonden het tijd worden om het interieur eens flink te restylen en het concept aan te passen anno 2016. Duidelijk is dat ze nog steeds de smaak te pakken hebben, het interieur is om door een ringetje te halen. Verschillende materialen zijn een lust voor het oog. Daarnaast is er met verschillende kunststijlen gewerkt en hebben de mannen het rariteitenkabinet boven de bar in de oude staat gelaten om het stukje nostalgie te behouden van wat een begrip is in Amsterdam.

*Open keuken*
Een restaurant met open keuken waar heerlijk dagvers vlees & vis wordt bereid in de befaamde 'Josper Grill'. Niet alleen biedt de kaart voor ieder wat wils ,maar daarnaast zijn de prijzen ook zeer toegankelijk. Naast het steakhouse blijft De Kroon ook beschikken over de prachtige lounge met een uitgebreide borrel en cocktail kaart waar je kan genieten van het prachtige uitzicht op het Rembrandplein. De keuken is tot middernacht geopend en rond deze tijd wordt de lounge omgetoverd tot een club waar je kan dansen tot diep in de nacht.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws