Restaurant De Hoff’nar start thuisservice

9 mei 2018 | Thijs Jacobs

Wie thuis wil genieten van de kwaliteitskeuken van Restaurant De Hoff’nar in Dordrecht, kan sinds kort gebruik maken van de thuisservice van het Dordtse restaurant. Chef-kok Henk Snijders kookt het nieuwe voorjaarsmenu bij mensen of bedrijven aan huis.

Restaurant De Hoff’nar heeft een nieuw voorjaarsmenu, dat onder andere bestaat uit asperges, zelf gerookte zalm, mooi lamsvlees en kakelverse aardbeien. ‘Prachtige seizoensproducten die we verwerken in mooie gerechten en aanbieden voor aantrekkelijke menuprijzen’, laat Snijders weten.

Aspergeseizoen

Het nieuwe voorjaarsmenu loopt tot het einde van het aspergeseizoen. Het menu wordt aangeboden voor 38,50 euro (3 gangen), 45 euro (4 gangen), 52,50 euro (5 gangen) en 59,50 euro (6 gangen).

‘Ons restaurant is gevestigd in het koetshuis van Kasteel Crabbehoff in Dordrecht en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze keuken kent mediterrane invloeden, niet in de laatste plaats omdat mijn vrouw afkomstig is van het Griekse eiland Corfu’, aldus Snijders, die sinds 2000 werkt voor De Hoff’nar en sinds 2006 eigenaar is.

Restaurant De Hoff’nar heeft een eigen olijfolie uit Griekenland. De olijven worden geteeld door de vader van Soula Snijders, de vrouw van Henk. Daarnaast heeft het restaurant veel Griekse kwaliteitswijnen op de wijnkaart staan.

De eetgelegenheid is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur, en op zondag voor besloten gezelschappen vanaf 18 personen. De lunch is van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak vanaf 6 personen. Parkeren kan op de Talmaweg of de parallelweg van de Abraham Kuyperweg, op slechts 50 meter afstand van het restaurant. Hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Michelingids

Restaurant De Hoff’nar behoort tot de betere restaurants van Dordrecht en omstreken. Het restaurant heeft een notering in de toonaangevende restaurantgids Lekker en behoort daarmee tot de 500 beste restaurants van Nederland. Daarnaast wordt het restaurant al 18 jaar aanbevolen in de befaamde Michelingids.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: