Restaurant De Hoff’nar start thuisservice

9 mei 2018 | Thijs Jacobs

Wie thuis wil genieten van de kwaliteitskeuken van Restaurant De Hoff’nar in Dordrecht, kan sinds kort gebruik maken van de thuisservice van het Dordtse restaurant. Chef-kok Henk Snijders kookt het nieuwe voorjaarsmenu bij mensen of bedrijven aan huis.

Restaurant De Hoff’nar heeft een nieuw voorjaarsmenu, dat onder andere bestaat uit asperges, zelf gerookte zalm, mooi lamsvlees en kakelverse aardbeien. ‘Prachtige seizoensproducten die we verwerken in mooie gerechten en aanbieden voor aantrekkelijke menuprijzen’, laat Snijders weten.

Aspergeseizoen

Het nieuwe voorjaarsmenu loopt tot het einde van het aspergeseizoen. Het menu wordt aangeboden voor 38,50 euro (3 gangen), 45 euro (4 gangen), 52,50 euro (5 gangen) en 59,50 euro (6 gangen).

‘Ons restaurant is gevestigd in het koetshuis van Kasteel Crabbehoff in Dordrecht en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze keuken kent mediterrane invloeden, niet in de laatste plaats omdat mijn vrouw afkomstig is van het Griekse eiland Corfu’, aldus Snijders, die sinds 2000 werkt voor De Hoff’nar en sinds 2006 eigenaar is.

Restaurant De Hoff’nar heeft een eigen olijfolie uit Griekenland. De olijven worden geteeld door de vader van Soula Snijders, de vrouw van Henk. Daarnaast heeft het restaurant veel Griekse kwaliteitswijnen op de wijnkaart staan.

De eetgelegenheid is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur, en op zondag voor besloten gezelschappen vanaf 18 personen. De lunch is van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak vanaf 6 personen. Parkeren kan op de Talmaweg of de parallelweg van de Abraham Kuyperweg, op slechts 50 meter afstand van het restaurant. Hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Michelingids

Restaurant De Hoff’nar behoort tot de betere restaurants van Dordrecht en omstreken. Het restaurant heeft een notering in de toonaangevende restaurantgids Lekker en behoort daarmee tot de 500 beste restaurants van Nederland. Daarnaast wordt het restaurant al 18 jaar aanbevolen in de befaamde Michelingids.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: