Restaurant Bobbie Beer in Almere ondergaat transformatie

24 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt 28 en 29 augustus een metamorfose waarbij het wordt voorzien van een nieuwe bar en een moderne, sfeervolle uitstraling. Hierna zal het restaurant heropenen onder de naam De Beren Almere. Franchisenemer Benno Luitingh vertelt enthousiast over de transformatie: ‘‘De nieuwe stijl geeft het restaurant een eigentijdse uitstraling, er komt een robuuste bar en sfeervolle zitjes die zorgen voor een nóg gezelligere sfeer!’’


De royale berengerechten

Bezoekers kunnen rekenen op een mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de uitstraling maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen uit gerechten zoals een mooie entrecote, lamsrack of tournedos. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill waardoor deze een puur en authentiek karakter krijgen. Om de opening te vieren is september omgedoopt tot satémaand, in deze maand is een compleet satémenu te bestellen voor slechts €9,95!


Bourgondisch genieten bij De Beren

Gasten kunnen bij De Beren aan het Forum aanschuiven voor een lunch of diner maar ook voor een beregezellige borrel zijn zij van harte welkom. Het restaurant heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart, met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht over het Weerwater. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: