Restaurant Bobbie Beer in Almere ondergaat transformatie

24 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt 28 en 29 augustus een metamorfose waarbij het wordt voorzien van een nieuwe bar en een moderne, sfeervolle uitstraling. Hierna zal het restaurant heropenen onder de naam De Beren Almere. Franchisenemer Benno Luitingh vertelt enthousiast over de transformatie: ‘‘De nieuwe stijl geeft het restaurant een eigentijdse uitstraling, er komt een robuuste bar en sfeervolle zitjes die zorgen voor een nóg gezelligere sfeer!’’


De royale berengerechten

Bezoekers kunnen rekenen op een mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de uitstraling maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen uit gerechten zoals een mooie entrecote, lamsrack of tournedos. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill waardoor deze een puur en authentiek karakter krijgen. Om de opening te vieren is september omgedoopt tot satémaand, in deze maand is een compleet satémenu te bestellen voor slechts €9,95!


Bourgondisch genieten bij De Beren

Gasten kunnen bij De Beren aan het Forum aanschuiven voor een lunch of diner maar ook voor een beregezellige borrel zijn zij van harte welkom. Het restaurant heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart, met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht over het Weerwater. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: