At Sea in surseance, maakt doorstart

4 april 2013
At Sea in surseance, maakt doorstart

Het gaat niet goed met de restaurants van Paul van Waarden. Waar het restaurant dat zijn naam droeg onlangs failliet is verklaard, is er nu ook uitstel van betaling aangevraagd voor at Sea in
Scheveningen. Op de website Faillissementendossier.nl staat te lezen: "Op 2 april is aan At Sea Bv te 's-Gravenhage voorlopige surseance verleend."

*Zwaar weer*
Eerder werd nog gemeld dat bij At Sea en De Keuken van Waarden Azië in Den Haag "gasten nog gewoon terecht konden voor lunch en diner":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/van-waarden-sluit-restaurant-17433/. At Sea, waarvan de keuken onder leiding staat van chef-kok Stephan Nijst, blijkt nu in zwaar weer te verkeren.

UPDATE (15 april): De rechter heeft na uitspraak van een faillissement de doorstart van het restaurant goedgekeurd. Per 12 april zetten de nieuwe eigenaren, Rob Leusink van The Hague Chinatown Real Estate en diens zakenpartner Paul Corten, de exploitatie van het restaurant voort. Leusink is tevens betrokken bij het derde restaurant van Paul van Waarden, De Keuken van Waarden-Azië in Den Haag.

~Frank Lindner~

Overig nieuws