Reservering Dining With The Stars van start

1 november 2011
Reservering Dining With The Stars van start

Vanaf 2 november om 10 uur kan er gereserveerd worden voor 'Dining with the Stars'. Tijdens deze projectweek kan bij de culinaire crème de la crème van Nederland tegen een gereduceerde
prijs genoten worden van een lunch of diner. De actie loopt van 28 november tot en met 4 december,

*Lunchen of dineren*
Een 4-gangenlunch bij een sterrenrestaurant kost tijdens deze week 40 euro en een 5-gangendiner 55 euro. Aan deze vijfde editie doen ruim 70 sterrenrestaurants mee.

*Volgeboekte restaurants*
De laatste editie van Dining With The Stars in juni dit jaar zorgde voor volgeboekte restaurants. Meer dan 12.500 bezoekers beleefden gastronomische hoogtepunten voor een zeer scherpe prijs. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com ruim 15.000 bezoekers. Hiermee zullen de deelnemende sterrenrestaurants elke dag van het evenement nagenoeg volgeboekt zijn.

*Breder publiek*
Het doel van Dining With The Stars: een breder publiek kennis laten maken met restaurants die zijn beloond met sterren. Het verwijderen van de spreekwoordelijke drempel en aantonen dat een sterrenrestaurant draait om de hoogst haalbare kwaliteit en gastvrijheid.

*België*
Dit jaar vond Dining With The Stars voor het eerst buiten Nederland plaats. Van 20 tot en met 26 juni konden liefhebbers in België genieten van diners en lunches in sterrenrestaurants. De volgende editie voor België staat gepland voor maart 2012.

*Reserveren*
Deelnemers van dit culinaire evenement zijn toprestaurants als Calla’s (*), Parkheuvel (**), ’t Brouwerskolkje (**), De Zwetheul (**), Basiliek (*) en Karel V (*). Voorafgaand en tijdens Dining With The Stars worden er regelmatig extra couverts toegevoegd. Alle deelnemers zijn te vinden op "www.diningwiththestars.nl":http://www.diningwiththestars.nl

Overig nieuws