Reinders kiest Mexicaans restaurant

24 december 2012 |
Reinders kiest Mexicaans restaurant<

Horeca-ondernemer Casper Reinders, bekend van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, blaast het Mexicaanse restaurant Rose’s Cantina nieuw leven in. Samen met oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudun.

Mexican evening
Het nieuwe Rose’s Cantina heropent met een verrassende samensmelting van Pan-Americana invloeden in zowel het menu als het interieur. Het lounge- en bargedeelte met leren banken, pooltafel en Chesterfield stoelen is een hang out voor pre- of after dinner drinks. De Mexican style salades, Rose’s huisgemaakte burger in combinatie met Tequila cocktails, zoals de Jalapeño Margarita of een speciale Daiquiri, zorgen voor de Mexican evening. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 couverts of een private dinner voor maximaal 50 personen.

Inspiratie
Restaurant- en clubeigenaar Casper Reinders deelt zijn passie voor reizen binnen zijn horeca-outlets. Jimmy Woo begon Aziatisch en transformeerde in een mix van wereldwijde rariteiten. BoCinq brengt een verscheidenheid aan Noord-Afrikaanse smaken en Lion Noir won een award voor het beste interieurontwerp en geeft Frans-Arabisch dineren een nieuwe dimensie. Rose's Cantina brengt inspiratie uit een geheel nieuw werelddeel, namelijk Zuid-Amerika. Casper Reinders 'gaat' hiermee Pan-Americana.

Interieur in samenwerking met Thijs Murré
Samen met Thijs Murré richt Casper Reinders alle zaken in. Casper en Thijs versmelten heden en verleden als geen ander. Thijs staat bekend om zijn verrassende gevoel voor sfeer, geïnspireerd door cultuur, mode, film, kunst, fotografie en reizen. Casper en Thijs zijn een buitengewoon team en vinden samen originele stukken antiek, vintage en nieuwe items waarvan elk stuk een eigen ziel en verhaal heeft. Zelfs de verf is van een origineel recept om het perfecte, unieke schaduweffect te creëren.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: