Reinders kiest Mexicaans restaurant

24 december 2012 |
Reinders kiest Mexicaans restaurant

Horeca-ondernemer Casper Reinders, bekend van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, blaast het Mexicaanse restaurant Rose’s Cantina nieuw leven in. Samen met oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudun.

Mexican evening
Het nieuwe Rose’s Cantina heropent met een verrassende samensmelting van Pan-Americana invloeden in zowel het menu als het interieur. Het lounge- en bargedeelte met leren banken, pooltafel en Chesterfield stoelen is een hang out voor pre- of after dinner drinks. De Mexican style salades, Rose’s huisgemaakte burger in combinatie met Tequila cocktails, zoals de Jalapeño Margarita of een speciale Daiquiri, zorgen voor de Mexican evening. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 couverts of een private dinner voor maximaal 50 personen.

Inspiratie
Restaurant- en clubeigenaar Casper Reinders deelt zijn passie voor reizen binnen zijn horeca-outlets. Jimmy Woo begon Aziatisch en transformeerde in een mix van wereldwijde rariteiten. BoCinq brengt een verscheidenheid aan Noord-Afrikaanse smaken en Lion Noir won een award voor het beste interieurontwerp en geeft Frans-Arabisch dineren een nieuwe dimensie. Rose's Cantina brengt inspiratie uit een geheel nieuw werelddeel, namelijk Zuid-Amerika. Casper Reinders 'gaat' hiermee Pan-Americana.

Interieur in samenwerking met Thijs Murré
Samen met Thijs Murré richt Casper Reinders alle zaken in. Casper en Thijs versmelten heden en verleden als geen ander. Thijs staat bekend om zijn verrassende gevoel voor sfeer, geïnspireerd door cultuur, mode, film, kunst, fotografie en reizen. Casper en Thijs zijn een buitengewoon team en vinden samen originele stukken antiek, vintage en nieuwe items waarvan elk stuk een eigen ziel en verhaal heeft. Zelfs de verf is van een origineel recept om het perfecte, unieke schaduweffect te creëren.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: