Reinders kiest Mexicaans restaurant

24 december 2012 |
Reinders kiest Mexicaans restaurant<

Horeca-ondernemer Casper Reinders, bekend van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, blaast het Mexicaanse restaurant Rose’s Cantina nieuw leven in. Samen met oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudun.

Mexican evening
Het nieuwe Rose’s Cantina heropent met een verrassende samensmelting van Pan-Americana invloeden in zowel het menu als het interieur. Het lounge- en bargedeelte met leren banken, pooltafel en Chesterfield stoelen is een hang out voor pre- of after dinner drinks. De Mexican style salades, Rose’s huisgemaakte burger in combinatie met Tequila cocktails, zoals de Jalapeño Margarita of een speciale Daiquiri, zorgen voor de Mexican evening. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 couverts of een private dinner voor maximaal 50 personen.

Inspiratie
Restaurant- en clubeigenaar Casper Reinders deelt zijn passie voor reizen binnen zijn horeca-outlets. Jimmy Woo begon Aziatisch en transformeerde in een mix van wereldwijde rariteiten. BoCinq brengt een verscheidenheid aan Noord-Afrikaanse smaken en Lion Noir won een award voor het beste interieurontwerp en geeft Frans-Arabisch dineren een nieuwe dimensie. Rose's Cantina brengt inspiratie uit een geheel nieuw werelddeel, namelijk Zuid-Amerika. Casper Reinders 'gaat' hiermee Pan-Americana.

Interieur in samenwerking met Thijs Murré
Samen met Thijs Murré richt Casper Reinders alle zaken in. Casper en Thijs versmelten heden en verleden als geen ander. Thijs staat bekend om zijn verrassende gevoel voor sfeer, geïnspireerd door cultuur, mode, film, kunst, fotografie en reizen. Casper en Thijs zijn een buitengewoon team en vinden samen originele stukken antiek, vintage en nieuwe items waarvan elk stuk een eigen ziel en verhaal heeft. Zelfs de verf is van een origineel recept om het perfecte, unieke schaduweffect te creëren.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: