Recordaantal nieuwe restaurants voor De Restaurant Week

Auteur: David Bakker
Events 2 maart 2018
Recordaantal nieuwe restaurants voor De Restaurant Week

Vanaf maandag gaan de deuren van 600 toprestaurants weer open voor het grote publiek tijdens de Nationale Restaurant Week. Van 5 t/m 21 maart serveren deze eettempels wederom een fantastisch 3-gangen kennismakingsmenu voor maar € 27,50.

Meer dan drie miljoen reserveringen


De Nationale Restaurant Week is al 10 jaar lang een groot succes en heeft inmiddels meer dan drie miljoen reserveringen ontvangen. Het concept blijft daarom ongewijzigd. Een fantastisch driegangenmenu voor een zeer aantrekkelijke prijs van maar € 27,50. De geselecteerde restaurants begeven zich voornamelijk in het hogere en duurdere segment.

Restaurants toegankelijk maken voor iedereen

De Nationale Restaurant Week is in 2007 opgezet door DiningCity met het idee om (dure) restaurants voor iedereen toegankelijk te maken. CEO Jeroen van den Brink. “Ik wilde dat gasten bij restaurants konden reserveren die ze wellicht anders niet zomaar zouden bezoeken. Voor restaurateurs betekent dit nieuwe leuke gasten en voor gasten een fijne ervaring en herinnering waardoor ze wellicht nog eens zullen reserveren. Een win-win voor beide partijen”.

Record aantal nieuwe restaurants

Dat de horeca in de lift zit merkt ook de organisatie van de Restaurant Week. Een recordaantal van 179 nieuwe restaurants hadden zich aangemeld voor deze 11e editie. Voor veel nieuwe restaurants biedt de Nationale Restaurant Week een prachtige kans om in korte tijd een grote naamsbekendheid op te bouwen.

Overig nieuws