'Pulled Pork & Beers' in Envy

26 mei 2014
'Pulled Pork & Beers' in Envy

Na de welbekende Schnitzelparty van chef Michael Wolf is het nu de beurt aan een late night 'Pulled Pork & Beers', elke laatste zondag van de maand. Dit is dé avond waarop
'iedereen' uit de Amsterdamse horeca in restaurant Envy samenkomt om de maand af te sluiten met een goede hap en ijskoud biertje.

*Broedplaats voor talent*
Restaurant Envy staat ook wel bekend als de broedplaats van culinair talent, en Michelin chefs als Richard van Oostenbrugge hebben hier in de keuken gestaan. ‘Pulled Pork & Beers’ is dan ook een perfecte gelegenheid om te netwerken, maar bovenal om een gezellige avond door te brengen met collega’s en vrienden. Elke laatste zondag van de maand stroomt het keukenpersoneel, bedienend personeel en management van vele Amsterdamse horecazaken Envy binnen om te genieten van ‘Pulled Pork & Beers’.

*Mooie ambiance*
Restaurant Envy op Prinsengracht 381 bereidt verfijnde delicatessen die gepaard gaan met bijzonder goede wijnen. De open keuken en de intieme ambiance trekt gasten die graag samenkomen om te genieten, te proeven en te ervaren. De gerechten zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en variëren vaak wekelijks. Envy heeft een constante doorstroom van topchefs, die allemaal op hun eigen manier iets kenmerkends achterlaten. Bij Envy draait het allemaal om de kleine smaaksensaties, die met oprechte passie door de beste chefs worden bereid.

Wat: Pulled Pork & Beers
Wanneer: Elke laatste zondag van de maand
Hoe laat: Vanaf 2300h
Voor wie: Horeca professionals en vrienden van...

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws