'Pulled Pork & Beers' in Envy

26 mei 2014 |
'Pulled Pork & Beers' in Envy<

Na de welbekende Schnitzelparty van chef Michael Wolf is het nu de beurt aan een late night 'Pulled Pork & Beers', elke laatste zondag van de maand. Dit is dé avond waarop
'iedereen' uit de Amsterdamse horeca in restaurant Envy samenkomt om de maand af te sluiten met een goede hap en ijskoud biertje.

Broedplaats voor talent
Restaurant Envy staat ook wel bekend als de broedplaats van culinair talent, en Michelin chefs als Richard van Oostenbrugge hebben hier in de keuken gestaan. ‘Pulled Pork & Beers’ is dan ook een perfecte gelegenheid om te netwerken, maar bovenal om een gezellige avond door te brengen met collega’s en vrienden. Elke laatste zondag van de maand stroomt het keukenpersoneel, bedienend personeel en management van vele Amsterdamse horecazaken Envy binnen om te genieten van ‘Pulled Pork & Beers’.

Mooie ambiance
Restaurant Envy op Prinsengracht 381 bereidt verfijnde delicatessen die gepaard gaan met bijzonder goede wijnen. De open keuken en de intieme ambiance trekt gasten die graag samenkomen om te genieten, te proeven en te ervaren. De gerechten zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en variëren vaak wekelijks. Envy heeft een constante doorstroom van topchefs, die allemaal op hun eigen manier iets kenmerkends achterlaten. Bij Envy draait het allemaal om de kleine smaaksensaties, die met oprechte passie door de beste chefs worden bereid.

Wat: Pulled Pork & Beers
Wanneer: Elke laatste zondag van de maand
Hoe laat: Vanaf 2300h
Voor wie: Horeca professionals en vrienden van...

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: