'Pulled Pork & Beers' in Envy

26 mei 2014 |
'Pulled Pork & Beers' in Envy

Na de welbekende Schnitzelparty van chef Michael Wolf is het nu de beurt aan een late night 'Pulled Pork & Beers', elke laatste zondag van de maand. Dit is dé avond waarop
'iedereen' uit de Amsterdamse horeca in restaurant Envy samenkomt om de maand af te sluiten met een goede hap en ijskoud biertje.

Broedplaats voor talent
Restaurant Envy staat ook wel bekend als de broedplaats van culinair talent, en Michelin chefs als Richard van Oostenbrugge hebben hier in de keuken gestaan. ‘Pulled Pork & Beers’ is dan ook een perfecte gelegenheid om te netwerken, maar bovenal om een gezellige avond door te brengen met collega’s en vrienden. Elke laatste zondag van de maand stroomt het keukenpersoneel, bedienend personeel en management van vele Amsterdamse horecazaken Envy binnen om te genieten van ‘Pulled Pork & Beers’.

Mooie ambiance
Restaurant Envy op Prinsengracht 381 bereidt verfijnde delicatessen die gepaard gaan met bijzonder goede wijnen. De open keuken en de intieme ambiance trekt gasten die graag samenkomen om te genieten, te proeven en te ervaren. De gerechten zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en variëren vaak wekelijks. Envy heeft een constante doorstroom van topchefs, die allemaal op hun eigen manier iets kenmerkends achterlaten. Bij Envy draait het allemaal om de kleine smaaksensaties, die met oprechte passie door de beste chefs worden bereid.

Wat: Pulled Pork & Beers
Wanneer: Elke laatste zondag van de maand
Hoe laat: Vanaf 2300h
Voor wie: Horeca professionals en vrienden van...

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: