Publieksprijs voor De Lindehof

22 juni 2012
Publieksprijs voor De Lindehof

Met een gemiddeld cijfer van 9,3 is Restaurant De Lindehof* in Nuenen uitgeroepen tot winnaar van de HEERLIJK10Daagse Publieksprijs. Het restaurant werd beoordeeld op eten, sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en prijs.

*Daar doe je het voor*
Bezoekers prezen het ‘superieure eten’, de ‘vrolijke bediening’, ‘mooie locatie’ en de ‘fantastische ervaring’, blijkt uit de reviews. "Door dit soort prachtige recensies hou je extra veel van je vak, je weet waar je het voor doet", zegt Soenil Bahadoer, chef-kok van De Lindehof*. De HEERLIJK10Daagse vond van 21 tot en met 30 mei plaats door heel Nederland bij (sterren) restaurants.

*Nummer twee en drie*
De winnaar wordt op de voet gevolgd door Herberg de Engel uit Dodenwaard met een gemiddeld reviewcijfer van 9.2 en op nummer 3 staat sterrenrestaurant De Kromme Watergang** gevestigd in Hoofdplaat met een 9.1. De top 10 beste restaurants bestaat uit 6 sterren en 4 niet sterren restaurants.

*Beoordeling*
Gasten ontvingen na hun bezoek aan het restaurant per e-mail een uitnodiging om een review achter te laten. Zo konden alleen de gasten die daadwerkelijk bij het restaurant waren geweest hun ervaringen delen.

*Lunchen en dineren*
Voor een 3-gangen lunch rekende men tijdens het evenement 20 euro per lunchmenu af, voor een diner lag de menuprijs op 25 euro. Wanneer men koos voor een restaurant met één of meerdere Michelinsterren kwam daar 10 euro per ster toeslag bij.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws