Publieksprijs voor De Lindehof

22 juni 2012 |
Publieksprijs voor De Lindehof

Met een gemiddeld cijfer van 9,3 is Restaurant De Lindehof* in Nuenen uitgeroepen tot winnaar van de HEERLIJK10Daagse Publieksprijs. Het restaurant werd beoordeeld op eten, sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en prijs.

Daar doe je het voor
Bezoekers prezen het ‘superieure eten’, de ‘vrolijke bediening’, ‘mooie locatie’ en de ‘fantastische ervaring’, blijkt uit de reviews. "Door dit soort prachtige recensies hou je extra veel van je vak, je weet waar je het voor doet", zegt Soenil Bahadoer, chef-kok van De Lindehof*. De HEERLIJK10Daagse vond van 21 tot en met 30 mei plaats door heel Nederland bij (sterren) restaurants.

Nummer twee en drie
De winnaar wordt op de voet gevolgd door Herberg de Engel uit Dodenwaard met een gemiddeld reviewcijfer van 9.2 en op nummer 3 staat sterrenrestaurant De Kromme Watergang gevestigd in Hoofdplaat met een 9.1. De top 10 beste restaurants bestaat uit 6 sterren en 4 niet sterren restaurants.

Beoordeling
Gasten ontvingen na hun bezoek aan het restaurant per e-mail een uitnodiging om een review achter te laten. Zo konden alleen de gasten die daadwerkelijk bij het restaurant waren geweest hun ervaringen delen.

Lunchen en dineren
Voor een 3-gangen lunch rekende men tijdens het evenement 20 euro per lunchmenu af, voor een diner lag de menuprijs op 25 euro. Wanneer men koos voor een restaurant met één of meerdere Michelinsterren kwam daar 10 euro per ster toeslag bij.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: