Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?

29 maart 2019 | Thijs Jacobs

Altijd al gedroomd van je eigen pizzarestaurant? Dan is dit je kans! De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers staan bekend om de ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem superlekker en krokant. Al onze producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Erbij schenken we prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier.

Wie zoeken zij?

Het bedrijf is op zoek naar een lokale ondernemer met liefde voor lekker eten en drinken die staat te trappelen om in hartje Arnhem een De Pizzabakkers-restaurant over te nemen. Heb jij ambitie, doorzettingsvermogen en gevoel voor gastvrijheid? Ben je bereid hard te werken en ook de cijfers in de gaten te houden? Dan zijn ze op zoek naar jou! Horeca-ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Stoomcursus voor ondernemers

Via het hoofdkantoor in Amsterdam krijg je een stoomcursus. Vervolgens krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kun jij je als restauranteigenaar volledig richten op het in de watten leggen van je gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Restaurant ter overname

Het restaurant ter overname bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem in een buurt met veel andere restaurants en leuke boetiekjes. Het pand ligt om precies te zijn aan het Kerkplein, in de nabijheid van grote publiekstrekkers als het Focus Filmtheater, de Eusebiuskerk en het stadhuis. 

Locatie            Broerenstraat 35

Pand                +/- 160 m2

Overnamesom +/- € 250.000

Heb je interesse? Neem dan contact op met: 

Caroline Rademaker, tel. 06-57799741.

Mailen mag ook: caroline@depizzabakkers.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: