Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?

29 maart 2019 | Thijs Jacobs

Altijd al gedroomd van je eigen pizzarestaurant? Dan is dit je kans! De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers staan bekend om de ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem superlekker en krokant. Al onze producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Erbij schenken we prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier.

Wie zoeken zij?

Het bedrijf is op zoek naar een lokale ondernemer met liefde voor lekker eten en drinken die staat te trappelen om in hartje Arnhem een De Pizzabakkers-restaurant over te nemen. Heb jij ambitie, doorzettingsvermogen en gevoel voor gastvrijheid? Ben je bereid hard te werken en ook de cijfers in de gaten te houden? Dan zijn ze op zoek naar jou! Horeca-ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Stoomcursus voor ondernemers

Via het hoofdkantoor in Amsterdam krijg je een stoomcursus. Vervolgens krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kun jij je als restauranteigenaar volledig richten op het in de watten leggen van je gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Restaurant ter overname

Het restaurant ter overname bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem in een buurt met veel andere restaurants en leuke boetiekjes. Het pand ligt om precies te zijn aan het Kerkplein, in de nabijheid van grote publiekstrekkers als het Focus Filmtheater, de Eusebiuskerk en het stadhuis. 

Locatie            Broerenstraat 35

Pand                +/- 160 m2

Overnamesom +/- € 250.000

Heb je interesse? Neem dan contact op met: 

Caroline Rademaker, tel. 06-57799741.

Mailen mag ook: caroline@depizzabakkers.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: