Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?

29 maart 2019 | Thijs Jacobs

Altijd al gedroomd van je eigen pizzarestaurant? Dan is dit je kans! De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers staan bekend om de ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem superlekker en krokant. Al onze producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Erbij schenken we prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier.

Wie zoeken zij?

Het bedrijf is op zoek naar een lokale ondernemer met liefde voor lekker eten en drinken die staat te trappelen om in hartje Arnhem een De Pizzabakkers-restaurant over te nemen. Heb jij ambitie, doorzettingsvermogen en gevoel voor gastvrijheid? Ben je bereid hard te werken en ook de cijfers in de gaten te houden? Dan zijn ze op zoek naar jou! Horeca-ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Stoomcursus voor ondernemers

Via het hoofdkantoor in Amsterdam krijg je een stoomcursus. Vervolgens krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kun jij je als restauranteigenaar volledig richten op het in de watten leggen van je gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Restaurant ter overname

Het restaurant ter overname bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem in een buurt met veel andere restaurants en leuke boetiekjes. Het pand ligt om precies te zijn aan het Kerkplein, in de nabijheid van grote publiekstrekkers als het Focus Filmtheater, de Eusebiuskerk en het stadhuis. 

Locatie            Broerenstraat 35

Pand                +/- 160 m2

Overnamesom +/- € 250.000

Heb je interesse? Neem dan contact op met: 

Caroline Rademaker, tel. 06-57799741.

Mailen mag ook: caroline@depizzabakkers.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: