PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

19 juli 2019 | Thijs Jacobs

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B professional of the year 2018'.

De World Luxury Restaurant Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende restaurants om hiermee de internationale competitie te versterken en de kwaliteit van het eten en de service in de high-end restaurantindustrie verder te laten groeien. De awards worden gekozen op basis van een juryrapport en publieksstemmen.

PRESSROOM Amsterdam sleepte de volgende awards in de wacht:

Best Luxury Interior Design Worldwide
Best Luxury Boutique Hotel Restaurant of Western Europe
Best Cocktail Menu of Europe

 

De derde World Luxury Restaurant Award is een bekroning op het werk van Head Bartender Mustafa Bodour. Eerder dit jaar creëerde hij een geheel nieuwe kaart waarbij hij zich liet inspireren door de roaring twenties.

Dit is niet de eerste keer dat INK Hotel Amsterdam en restaurant PRESSROOM in de prijzen vallen. De service, look & feel en kwaliteit werden eerder dit jaar al door meerdere awards onderscheiden. "Wij zijn enorm trots dat wij met het gehele team onze gasten dagelijks kunnen blijven verrassen met de service die wij bieden. Deze awards bekronen de inzet, energie en het enthousiasme van ons team. We zijn zeer vereerd met deze prachtige erkenning van het harde werk", aldus General Manager Jolanda Sadni Ziane.

Naast de World Luxury Restaurant Awards mocht INK Hotel Amsterdam eerder dit jaar de volgende awards in ontvangst nemen:

Tripadvisor - Certificate of Excellence (PRESSROOM Amsterdam)
Luxury Travel Guide Awards - Hotel of the Year - Europe
Travel & Hospitality Award - Luxury Hotel of the Year - The Netherlands
Tripadvisor Traveller's Choice Award 2019 - Top 25 Hotels in the Netherlands
Hotel of the Year Awards - Best Luxury 4-Star City Hotel Worldwide 2019

 

Het hotel en restaurant zijn daarnaast genomineerd voor meerdere awards die later dit jaar worden uitgereikt:

World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Architecture Design Hotel
World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Boutique Hotel
World Luxury Hotel Awards 2019 - Luxury Design Hotel
Best Hotel Bar Awards

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: