Pop-up restaurant in sterrenwacht

7 januari 2015
Pop-up restaurant in sterrenwacht

Romantisch eten onder de sterrenhemel in een monumentaal 16e-eeuws bastion. Met als toetje een kijkje in museum & sterrenwacht Sonnenborgh en
een demonstratie van de telescopen. Op donderdag 29 januari opent pop-up restaurant KomEten haar deuren in Sonnenborgh. Hét restaurant met 50 miljoen sterren! Men kan nu een plek aan tafel reserveren via FestivalTickets.nl.

*Oud London*
Het pop-up restaurant KomEten is een initiatief van Catering Oud London en Sonnenborgh – museum & sterrenwacht. Catering Oud London is bekend van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Daarnaast verzorgt Oud London op locatie de catering. Klassieke menu’s, trendy Walking Dinners, een mooi buffet: Oud London zorgt altijd voor een culinaire ervaring van hoog niveau. In het pop-up restaurant KomEten serveert Oud London een 3-gangen verrassingsmenu: duurzaam, biologisch en zo veel mogelijk van lokale leveranciers. De “Tour de Dom”-wijn, een Franse wijn die Oud London speciaal voor de Tour de France 2015 heeft laten ontwikkelen, maakt het diner helemaal af.

*Utrechtse parel*
Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel: een 16-eeuwse bastion - gebouwd door Karel V - met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht. De binnenplaats van het bastion is gerestaureerd met een bijzondere glazen overkapping. Pop-up restaurant KomEten strijkt neer onder het glazen dak en laat je dineren onder de sterren!

Overig nieuws