Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

21 april 2015 |
Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend<

Gisteravond opende wethouder Karsten Klein samen met Meesterkok Paul Fagel op feestelijke wijze het pop-up restaurant ‘Blijf Eten’
in het nieuwe restaurant ‘De Eet Club’ van horecaondernemer Evert-Jan van der Gun. Op het metershoge gastenboek schreven zij als eerste een positieve groet. Ook gastchefs Paul van Waarden, Stephan Nijst en horecamakelaar Aad Schippers verwoordden hun steun aan Blijf Eten en Stichting Blijf Vrouw.

Exclusieve proeverij
Ruim 70 gasten genoten van de exclusieve proeverij van de wijnen van Monogram Franciacorta, Bodegas Naia, Bodegas Nora en Dominio de Autata, een optreden van Peter Strykes (bekend van LA The Voices) en een hilarisch optreden van cabaretière Diva Sodano. Paul Fagel bereidde samen met Cees Hoogerdijk en het team van JMW Culianair en ROC Mondriaan een smaakvol diner met onder andere kabeljauwrug met saffraan en asperges en kalfslende met eendeleverkrulllen. Er is veel animo voor Blijf Eten, inmiddels zijn de dinsdag- en donderdagavond zo goed als uitverkocht. Voor woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Wethouder
“We waren zeer vereerd met de komst van wethouder Karsten Klein voor de opening van Blijf Eten. We hebben de afgelopen zes weken erg hard gewerkt om dit pop-up restaurant mogelijk te maken, gelukkig met veel medewerking van onze partners, sponsoren en Vrienden van de stichting. Gisteravond was een prachtige opening met een schitterend diner, geweldig entertainment en een ongelooflijke inzet van veel vrijwilligers. We hebben zoveel enthousiaste reacties mogen ontvangen van onze gasten dat we enorm uitkijken naar de andere avonden. We kijken vooral uit naar de zondag, waar we 30 van 'onze' vrouwen gratis ontvangen met hun partners en zelf voor hen de keuken in zullen gaan!” aldus Hsin Lan Chung, oprichtster Stichting Blijf Vrouw.

Over Stichting Blijf Vrouw
Stichting Blijf Vrouw zet zich in voor vrouwen uit de Haagse regio die naast een levensbedreigende ziekte, tevens kampen met sociaal economische moeilijkheden. De Stichting heeft als doel om vrouwen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Door bijzondere verwenmomenten of compleet verzorgde dagjes weg zet de Stichting deze vrouwen in het zonnetje om hen de mogelijkheid te bieden zich buitenshuis even te kunnen ontspannen. Deze verwendagen, arrangementen en wensen worden samengesteld door de ‘Vrienden van Blijf Vrouw’. Van de participerende bedrijven en instellingen wordt geen financiële bijdrage verwacht, de stichting vraagt alleen tijd, een product of dienst om deze vrouwen te helpen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: