Pizza met boerenkool en rookworst?

8 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 8 oktober brengt Domino’s de oud Hollandsche keuken met een twist: Pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot. De pizza’s zijn verkrijgbaar in de varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. De prijs ligt tussen de € 4,95 en € 6,95 bij afhaal. De Winter Warmers zijn bij alle vestigingen verkrijgbaar.

Nostalgie

In de koude wintermaanden is de stamppot niet weg te denken in de Nederlandse keuken. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de authentieke smaken van de oud Hollandsche keuken. Ze verlangen naar de smaak van grootmoedersrecepten. Stamppot met worst is een typisch voorbeeld van Nederlands ‘comfort food’. Hierdoor werd ik geïnspireerd. Ik experimenteerde met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst op een pizza. De pizza’s zijn echt heerlijk om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden." Als variatietip geeft Tyla mee de Meatlovers Farmers d’luxe te bestellen met  extra topping boerenkool. 

Appeltaartje met een 'hart'

Om de winterse maaltijd helemaal af te maken, staat er vanaf 8 oktober ook een nieuw dessert op het menu. De Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven voor € 3,95. Achter het taartje zit het platform “Ouwe Taart”. Zij vragen aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. Ouwe Taart doneert van elke verkochte Warm Apple Pie door Domino’s € 0,10 aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
‘Gastvrij Arnhem’ eerste centrale registratie tool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Economie Corona
Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit

In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 procent van alle bedrijfsvestigingen. In 2020 was zowel het aantal opheffingen als oprichtingen van bedrijfsvestigingen het hoogst sinds het begin van de ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Wet- en regelgeving Corona
Burgemeesters willen terrassen graag weer openen

Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mogelijk maken om de buitenruimte optimaal en gecontroleerd te kunnen gebruiken, met inachtneming van de coronamaatregelen. In veel steden werd het de afg ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: