Pizza met boerenkool en rookworst?

8 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 8 oktober brengt Domino’s de oud Hollandsche keuken met een twist: Pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot. De pizza’s zijn verkrijgbaar in de varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. De prijs ligt tussen de € 4,95 en € 6,95 bij afhaal. De Winter Warmers zijn bij alle vestigingen verkrijgbaar.

Nostalgie

In de koude wintermaanden is de stamppot niet weg te denken in de Nederlandse keuken. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de authentieke smaken van de oud Hollandsche keuken. Ze verlangen naar de smaak van grootmoedersrecepten. Stamppot met worst is een typisch voorbeeld van Nederlands ‘comfort food’. Hierdoor werd ik geïnspireerd. Ik experimenteerde met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst op een pizza. De pizza’s zijn echt heerlijk om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden." Als variatietip geeft Tyla mee de Meatlovers Farmers d’luxe te bestellen met  extra topping boerenkool. 

Appeltaartje met een 'hart'

Om de winterse maaltijd helemaal af te maken, staat er vanaf 8 oktober ook een nieuw dessert op het menu. De Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven voor € 3,95. Achter het taartje zit het platform “Ouwe Taart”. Zij vragen aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. Ouwe Taart doneert van elke verkochte Warm Apple Pie door Domino’s € 0,10 aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Columns
Column: Albert Heijn als horecaketen?

Een bijzondere uitspraak van Wouter Kolk, sinds 1 november de grote baas bij Ahold Delhaize Europe. Hij zei in het Financieel Dagblad dat Albert Heijn “een plek wordt om iets te eten.” De bekendste supermarkt van Nederland wordt een concurrent van de horeca. Volgend jaar opent, als proef...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Michelin Utrecht
Door Michelin bekroond Utrechts restaurant ElVi gaat sluiten

Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en oriënteren zich op nieuwe plannen in de horeca. ElVi had de afgelopen vijf jaar een Bib Gourmand-onderscheiding van restaurantgids Michelin. Utrecht b...

Awards
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: