Pizza met boerenkool en rookworst?

8 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 8 oktober brengt Domino’s de oud Hollandsche keuken met een twist: Pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot. De pizza’s zijn verkrijgbaar in de varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. De prijs ligt tussen de € 4,95 en € 6,95 bij afhaal. De Winter Warmers zijn bij alle vestigingen verkrijgbaar.

Nostalgie

In de koude wintermaanden is de stamppot niet weg te denken in de Nederlandse keuken. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de authentieke smaken van de oud Hollandsche keuken. Ze verlangen naar de smaak van grootmoedersrecepten. Stamppot met worst is een typisch voorbeeld van Nederlands ‘comfort food’. Hierdoor werd ik geïnspireerd. Ik experimenteerde met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst op een pizza. De pizza’s zijn echt heerlijk om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden." Als variatietip geeft Tyla mee de Meatlovers Farmers d’luxe te bestellen met  extra topping boerenkool. 

Appeltaartje met een 'hart'

Om de winterse maaltijd helemaal af te maken, staat er vanaf 8 oktober ook een nieuw dessert op het menu. De Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven voor € 3,95. Achter het taartje zit het platform “Ouwe Taart”. Zij vragen aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. Ouwe Taart doneert van elke verkochte Warm Apple Pie door Domino’s € 0,10 aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: