Pizza met boerenkool en rookworst?

8 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 8 oktober brengt Domino’s de oud Hollandsche keuken met een twist: Pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot. De pizza’s zijn verkrijgbaar in de varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. De prijs ligt tussen de € 4,95 en € 6,95 bij afhaal. De Winter Warmers zijn bij alle vestigingen verkrijgbaar.

Nostalgie

In de koude wintermaanden is de stamppot niet weg te denken in de Nederlandse keuken. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de authentieke smaken van de oud Hollandsche keuken. Ze verlangen naar de smaak van grootmoedersrecepten. Stamppot met worst is een typisch voorbeeld van Nederlands ‘comfort food’. Hierdoor werd ik geïnspireerd. Ik experimenteerde met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst op een pizza. De pizza’s zijn echt heerlijk om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden." Als variatietip geeft Tyla mee de Meatlovers Farmers d’luxe te bestellen met  extra topping boerenkool. 

Appeltaartje met een 'hart'

Om de winterse maaltijd helemaal af te maken, staat er vanaf 8 oktober ook een nieuw dessert op het menu. De Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven voor € 3,95. Achter het taartje zit het platform “Ouwe Taart”. Zij vragen aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. Ouwe Taart doneert van elke verkochte Warm Apple Pie door Domino’s € 0,10 aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: