Paul Dingjan nieuwe chef-kok bij Waves at the Kurhaus

18 november 2016 | Jorien Slager

Sinds november staat chef-kok Paul Dingjan aan het roer van de brigade van Waves at the Kurhaus, het restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Dingjan is geen vreemde van Amrâth Hôtels, aangezien hij jarenlang kookte in de keuken van Seven Seas, gevestigd in Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Na Amrâth Amsterdam vertrok hij naar Harbour Club Amsterdam en is nu weer terug in zijn geboorteplaats Den Haag.

Casual dining op hoog niveau

Met Dingjan vervolgt het Kurhaus de ingeslagen weg een hotel en restaurant te creëren waar iedereen zich welkom voelt, met aandacht voor traditie, bijzondere evenementen en mooie gerechten. 

Het all-day menu biedt gasten de gelegenheid elk moment van de dag te genieten van de klassiekers van Dingjan. Naast bekende gerechten als de ceasar salad met gamba's, bisque en de steak tartare, speelt de Noordzee een belangrijke rol in zijn smaakvolle menu. ‘Good tasty food, aangepast aan de seizoenen’ aldus Dingjan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: