Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

31 mei 2013 |
Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam<

Restaurant Parkheuvel en Suitehotel Pincoffs hebben de handen ineen geslagen en willen samen meer mensen verleiden tot een bezoek aan Rotterdam. Dat kan nu met de ‘Parkheuvel & Pincoffs Experience’ die
bestaat uit all in vijfgangendiner, een overnachting met ontbijt, en vervoer van het hotel naar restaurant en terug.

Onbekend terrein
De havenstad trekt de laatste jaren steeds meer bezoekers, toch blijft de stad voor vele Nederlandse en Belgische fijnproevers onbekend terrein. Om een bezoek aan Rotterdam extra aantrekkelijk te maken, zijn de hoogaangeschreven horecabedrijven een culinair charme-offensief begonnen.

Totaalbeleving
"Dit is een geweldige combinatie van vrijetijdsbesteding. De totaalbeleving staat hier centraal", zegt SVH Meesterkok Erik van Loo van Parkheuvel. "Ik hoop dat we vele gasten mogen gaan verwelkomen met dit unieke arrangement en dat dit voor hen een memorabele belevenis zal blijven."

Onwetendheid
"Wij wensen dat mensen via onze bedrijven, aan beide oevers van de rivier, de stad in hun hart sluiten", zegt Karen Hamerlynck, eigenaar van Hotel Pincoffs dat is gevestigd in een rijksmonument aan het water op de Kop van Zuid. Zij heeft daar al goede ervaringen mee. "Veel mensen zeggen bij het verlaten van ons hotel: we wisten niet dat Rotterdam zó leuk was."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: