Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

31 mei 2013
Parkheuvel en Pincoffs voor Rotterdam

Restaurant Parkheuvel en Suitehotel Pincoffs hebben de handen ineen geslagen en willen samen meer mensen verleiden tot een bezoek aan Rotterdam. Dat kan nu met de ‘Parkheuvel & Pincoffs Experience’ die
bestaat uit all in vijfgangendiner, een overnachting met ontbijt, en vervoer van het hotel naar restaurant en terug.

*Onbekend terrein*
De havenstad trekt de laatste jaren steeds meer bezoekers, toch blijft de stad voor vele Nederlandse en Belgische fijnproevers onbekend terrein. Om een bezoek aan Rotterdam extra aantrekkelijk te maken, zijn de hoogaangeschreven horecabedrijven een culinair charme-offensief begonnen.

*Totaalbeleving*
"Dit is een geweldige combinatie van vrijetijdsbesteding. De totaalbeleving staat hier centraal", zegt SVH Meesterkok Erik van Loo van Parkheuvel. "Ik hoop dat we vele gasten mogen gaan verwelkomen met dit unieke arrangement en dat dit voor hen een memorabele belevenis zal blijven."

*Onwetendheid*
"Wij wensen dat mensen via onze bedrijven, aan beide oevers van de rivier, de stad in hun hart sluiten", zegt Karen Hamerlynck, eigenaar van Hotel Pincoffs dat is gevestigd in een rijksmonument aan het water op de Kop van Zuid. Zij heeft daar al goede ervaringen mee. "Veel mensen zeggen bij het verlaten van ons hotel: we wisten niet dat Rotterdam zó leuk was."

~Frank Lindner~

Overig nieuws