Papa John’s viert 1-jarig bestaan met Pizza Party

14 juli 2017 | Roy Spijker

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, bestaat op 18 juli 2017 één jaar in Nederland en dat wordt gevierd met een 10-daagse Papa’s Pizza Party week. Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli wordt het jubileum gevierd met vele aanbiedingen en prijzen. Het komende jaar is Papa John’s van plan om nog veel verder te gaan uitbreiden met meerdere filialen in en rondom Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Het 1-jarig bestaan van Papa John’s in Nederland wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Papa John’s is flink aan het uitbreiden in Nederland en wil ervoor zorgen dat de naamsbekendheid nu ook gaat groeien. Door middel van de Papa’s Pizza Party week wil Papa John’s meer mensen kennis laten maken met hun pizza’s en het concept. Deze week zal bol staan van verschillende aanbiedingen en prijzen. Zelfs op social media maken de mensen kans om voor één heel jaar lang maandelijks een gratis pizza te winnen.

Na de laatste opening op de Overtoom gaat Papa John’s verder met uitbreiden. Het komende jaar zullen er nog 10 winkels worden geopend in Nederland. In maart 2017 telde Papa John’s 500 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Ierland, Turkije en nu ook in Nederland. Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht is Papa John’s altijd op zoek naar locaties en franchisenemers.

“Met Papa’s Pizza Party en de zeven openingen rondom Amsterdam en Utrecht willen we meer mensen kennis laten maken met ons ‘Better Ingrediënts. Better Pizza’ concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, directeur van Business Development voor Papa John’s Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn wij er zeker van dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.”

Papa John’s opende in 1984 zijn deuren met één doel voor ogen: betere pizza’s maken met vers, handgedraaid deeg, de beste mozzarella, verse tomaten, superieure kwaliteit vlees en worst en verse groenten die worden geleverd vanuit de hele wereld. Of het nu gaat om Papa John’s bekende saus,de toppings, het originele verse deeg of zelfs de doos, Papa John’s blijft constant investeren om ervoor te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: