Papa John’s viert 1-jarig bestaan met Pizza Party

14 juli 2017 | Roy Spijker

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, bestaat op 18 juli 2017 één jaar in Nederland en dat wordt gevierd met een 10-daagse Papa’s Pizza Party week. Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli wordt het jubileum gevierd met vele aanbiedingen en prijzen. Het komende jaar is Papa John’s van plan om nog veel verder te gaan uitbreiden met meerdere filialen in en rondom Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Het 1-jarig bestaan van Papa John’s in Nederland wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Papa John’s is flink aan het uitbreiden in Nederland en wil ervoor zorgen dat de naamsbekendheid nu ook gaat groeien. Door middel van de Papa’s Pizza Party week wil Papa John’s meer mensen kennis laten maken met hun pizza’s en het concept. Deze week zal bol staan van verschillende aanbiedingen en prijzen. Zelfs op social media maken de mensen kans om voor één heel jaar lang maandelijks een gratis pizza te winnen.

Na de laatste opening op de Overtoom gaat Papa John’s verder met uitbreiden. Het komende jaar zullen er nog 10 winkels worden geopend in Nederland. In maart 2017 telde Papa John’s 500 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Ierland, Turkije en nu ook in Nederland. Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht is Papa John’s altijd op zoek naar locaties en franchisenemers.

“Met Papa’s Pizza Party en de zeven openingen rondom Amsterdam en Utrecht willen we meer mensen kennis laten maken met ons ‘Better Ingrediënts. Better Pizza’ concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, directeur van Business Development voor Papa John’s Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn wij er zeker van dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.”

Papa John’s opende in 1984 zijn deuren met één doel voor ogen: betere pizza’s maken met vers, handgedraaid deeg, de beste mozzarella, verse tomaten, superieure kwaliteit vlees en worst en verse groenten die worden geleverd vanuit de hele wereld. Of het nu gaat om Papa John’s bekende saus,de toppings, het originele verse deeg of zelfs de doos, Papa John’s blijft constant investeren om ervoor te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: