Papa John’s opent nieuwe vestiging in Hilversum

9 mei 2019 | Yonne van Geene

Papa John’s opende in april nog een nieuwe vestiging in Zoetermeer, nu is Hilversum aan de beurt. Op maandag 13 mei opent alweer de 22e vestiging, dit keer op de Bussumerstraat 8 in Hilversum.

Franchisenemers Salah en Abdullah Assakaour en franchisemanager Hakim Aouninich zullen de vestiging trots en feestelijk openen. Na vestigingen in onder andere  Amersfoort, Zoetermeer, Zaandam en Eindhoven is nu Hilversum aan de beurt.

Franchisemanager Hakim Aouninich

De enthousiaste franchisemanager Hakim Aouninich gaat deze vestiging samen met zijn 2 neven openen. “Ik ben heel trots dat ik samen met Salah en Abdullah deze vestiging mag openen. Salah en Abdullah zijn de franchisenemers, ik ben de manager van de vestiging. Zelf heb ik jarenlang een leidinggevende functie gehad in een supermarkt. Salah en Abdullah hebben meer dan 8 jaar ervaring in de pizza-branche. We wilden nu samen een volgende stap maken en toen de mogelijkheid zich voordeed om een Papa John’s vestiging te openen hebben we die met beide handen aangegrepen”, vertelt Hakim.

Samenwerking

“Wij komen zelf niet uit Hilversum. Echter Hilversum en de locatie van onze vestiging heeft ons doen besluiten om naar Hilversum te komen. Samen willen wij er een succes van maken, wij bakken heel graag pizza’s en helpen elkaar waar mogelijk. Met het gehele team gaan we er een succes van maken. We hebben er enorm veel zin in om van start te gaan!”

Mooie aanvulling

De maatstaven en kwaliteitseisen van Papa John’s liggen hoog. Afgelopen week heeft iedereen een uitgebreide training gehad. Ze werken altijd met dagverse ingrediënten en het bekende heerlijk verse deeg. Ze zijn allemaal tot in de puntjes voorbereid en denken dat deze vestiging een verrijking is voor het centrum van Hilversum. Uiteraard hopen deze enthousiaste ondernemers dat veel mensen dit vanaf maandag zullen ervaren.”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al tweeëntwintig vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: