Panesco krijgt veel positieve reacties

7 oktober 2014
Panesco krijgt veel positieve reacties

De nieuwe catalogus van "Panesco":http://www.panescofood.com/nl/nl/ is nu een maand oud en ze ontvangen al heel veel positieve reacties. Panesco wil iedereen die gereageerd heeft hartelijk bedanken.
Veel reacties komen er op het nieuwe Elements assortiment.

*Elements*
Maar waar staat Elements nu voor? Vier elementaire, natuurlijke fases in het artisanaal Elements proces:

AARDE: Selectie van 100% natuurlijke grondstoffen.

WATER: Toevoeging van de juiste hoeveelheid water zorgt voor een vloeibaar deeg en een luchtiger brood.

LUCHT: Langdurige en langzame rijs- en rusttijd in rijskuipen in een afgesloten ruimte met specifieke temperatuursbewaking om het smakenpallet te optimaliseren.

VUUR: Het complete ELEMENTS gamma wordt gebakken op steen.

*Terug naar de essentie*
Het Elements assortiment van "PANESCOFOOD.COM":http://www.panescofood.com/nl/nl/ herleidt bakery helemaal terug tot haar essentie. Back to basics: geen overbodige franjes, maar het bereiken van de absoluut hoogste lat: perfectie van de pure eenvoud. De creatie van een overheerlijk broodgamma ontstaan door een spel van natuurelementen volgens de kunst van de ambachtsman.

Wat deze traditionele aanpak vereist? Eindeloos geduld voor de fascinerende interactie van alle natuurelementen in een smaakmakend proces. De lange rijs- en rusttijd garandeert dat de gebalanceerde grondstoffenmix, aangevuld met de juiste hoeveelheid water, kan rijpen tot een schitterend deeg. Want in deze fases, lang voor de oven voor de finale toets zorgt, wordt al beslist of er een kruim van een brood ontstaat.

Overig nieuws