Pakt horeca weer titel om mooiste toilet?

4 maart 2013
Pakt horeca weer titel om mooiste toilet?

Wie wint dit jaar de titel “Het Mooiste Toilet van Nederland”? De tijd dat toiletten de sluitpost in de horeca zijn, ligt ver achter ons. Villa Ruimzicht en Restaurant Fred wonnen eerdere edities om de award.

Toeleverancier binnen de professionele toilethygiëne 123toilet.nl organiseert dit jaar de verkiezing en zoektocht naar de nieuwe winnaar. Eerdere winnaars waren "Villa Ruimzicht uit Doetinchem (winnaar in 2009)":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/villa-ruimzicht-heeft-mooiste-toilet-van-het-land/ en "Restaurant Fred in Rotterdam (in 2010)":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/fred-rotterdam-heeft-mooiste-toilet/.

*Inschrijven*
Elk bedrijf dat een openbaar toegankelijk toilet heeft kan meedingen naar de titel. Inschrijven kan via "123toilet.nl/mooiste-toilet":http://www.123toilet.nl/mooiste-toilet. Stuur een aantal foto’s in zodat de jury kan beoordelen of het toilet bezocht gaat worden. Er wordt naast bereikbaarheid, hygiëne en functionaliteit gekeken naar uitstraling, design en beleving. Aan deelname zijjn geen kosten verbonden.

*Gouden Kraan*
Alle deelnemers maken kans op de titel en de uitreiking van De Gouden Kraan. De jury zal beoordelen vanuit een brede expertise binnen de horeca en schoonmaak. De juryleden zijn: Bas van der Putten, HotelloTop (Horeca-Hotel), Sander Ekhart, MTS-Europroducts (Toilethygiëne), Jasper van Roon, Freshweb.nl (Horeca-Groothandel), en Michael Bartelet, 123toilet.nl (Schoonmaak-Groothandel).

Medio maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

~Frank Lindner~

Overig nieuws