Overname Van Hessen is rond

22 november 2018 | Thijs Jacobs

Per 1 oktober 2018 is Van Hessen, leverancier van automatiseringssystemen voor de horeca, overgenomen door Ronnie Hinrichs. Ruud Clements zal voorlopig nog werkzaam blijven binnen Van Hessen om zorg te dragen voor een degelijke overdracht.

Ruud Clements staat al meer dan 30 jaar aan het roer van beide organisaties (Nederland en België) en heeft het bedrijf gebracht waar het nu staat. Hij heeft, om de continuïteit van de organisatie op de lange termijn te borgen, gezocht naar een externe nieuwe eigenaar voor Van Hessen. Met de verkoop van Van Hessen aan Ronnie Hinrichs heeft de onderneming een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar.

Ronnie Hinrichs is in het verleden werkzaam geweest bij Micros Retail & Hospitality waar hij diverse sales- en operationele functies bekleed heeft. Ronnie Hinrichs heeft de aandelen van Ruud Clements binnen Van Hessen B.V. en Van Hessen N.V. overgenomen en is vanaf nu het nieuwe aanspreekpunt. Hij zal per direct de organisatie gaan leiden samen met Kris Christens, die General Manager en medeaandeelhouder blijft van de Belgische entiteit, en met Peter Laheij, die Commercieel Directeur en medeaandeelhouder blijft voor de Nederlandse entiteit.

Goed nieuws

“Voor de klanten en de medewerkers van Van Hessen is deze stap goed nieuws. Het is onze ambitie om de bewezen succesformule te continueren en verder uit te bouwen. Van Hessen beschikt over een goede marktpositie, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Op basis hiervan zal Van Hessen nieuwe kansen benutten om de huidige marktpositie in de Benelux en West-Afrika nog verder uit te bouwen”, aldus Ronnie Hinrichs, Managing Director Van Hessen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: