Oprichter Chaud Devant draagt het stokje over

10 maart 2021 | Redactie

Bianca van der Lee, de oprichter van Chaud Devant, heeft kenbaar gemaakt dat ze een stapje terug doet en het stokje per 1 maart heeft overgedragen aan Lysanne Denneboom. Van der Lee zal op de achtergrond betrokken blijven bij het bedrijf.

Van der Lee: "Het is inmiddels 25 jaar geleden dat ik in mijn woonkamer in Amsterdam gestart ben met Chaud Devant. Vele jaren later en met behulp van een enorm betrokken team om mij heen is Chaud Devant geworden wat het nu is, een fantastisch mooi trendy kledingmerk voor de Horeca in de Benelux en vele landen daarbuiten. Zonder onze fijne klanten en relaties zoals u om ons heen, waren wij hier nooit in geslaagd. Op alles wat wij met elkaar bereikt hebben ben ik meer dan dankbaar en trots!"

Stapje terug

"Maar nu is het tijd voor mij om een stapje terug te doen in dit prachtige bedrijf. Om die reden wil ik u vertellen dat ik als directeur het stokje per 1 maart 2021 heb overgedragen aan Lysanne Denneboom. Een vakvrouw die bekend is met de foodservicebranche en een grote affiniteit heeft met de markt. Ik zal mij meer op de achtergrond gaan bezighouden met creatieve ontwikkelingen, daar waar mijn oorspronkelijke passie ligt. Met veel plezier en vertrouwen ga ik deze nieuwe fase tegemoet! Ik wil jullie hierbij bedanken voor de fijne samenwerking tot nu toe en hopelijk kunnen wij elkaar snel weer ontmoeten in een samenleving waarin samenzijn weer heel normaal is."

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Laat jouw terras zien!

Het is bijna zover. Op 28 april mogen de terrassen, natuurlijk wel met de nodige beperkingen, weer open. Het is voor veel horecaondernemers het startschot voor de race naar volledige heropening van de horeca en inmiddels worden er de nodige voorbereidingen getroffen om de terrassendag woensdag tot e ...

Drinks
Recordaantal van 539 bieren in 7e Dutch Beer Challenge

Op donderdag 22 april 2021 werd voor de zevende keer de Dutch Beer Challenge gehouden. Voor deze editie van de Nederlandse biercompetitie hebben grote en kleine brouwerijen gezamenlijk een recordaantal van 539 bieren ingeschreven. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by ...

Sligro lanceert herstartcampagne voor heel horeca-Nederland

Na een bizar jaar ligt er, met de aangekondigde opening van de terrassen op 28 april, een nieuw begin in het verschiet. Dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen kunnen genieten. Sligro wil op een hartverwarmende manier heel horeca-Nederland laten weten dat ze er voor ze zijn en graag met ze optre ...

Achtergronden Corona
15 procent Nederlanders bezoekt minder vaak horeca vanwege contactformulieren

Nu de terrassen weer gedeeltelijk heropend worden, zullen horecaondernemers hun bezoekers ook opnieuw moeten vragen om contactgegevens voor bron- en contactonderzoek. 14,9 procent van de Nederlanders bezoekt echter minder horeca vanwege de vraag om contactgegevens achter te laten. Dit en meer blijkt ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: