Opnieuw tijdelijk restaurant Ramon Beuk

28 juni 2013
Opnieuw tijdelijk restaurant Ramon Beuk

In augustus opent "Restaurant VOOREENMAAND":http://www.vooreenmaand.nl/ haar deuren voor #Editie3. Gedurende één maand gaat Ramon Beuk los in zijn tijdelijke restaurant. Wat begon als een eenmalig uitstapje, is
uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met avond aan avond een vol restaurant, en succes in het buitenland.

*Handje helpen*
Uit het hele land komen gasten naar De Glazen Ruimte in Maarssen voor een culinaire avond. Men kan ook een handje te helpen in de open keuken, waar Ramon en zijn team het diner voorbereiden. Iedere avond is er bovendien een speciale gast. De afgelopen jaren waren dat onder meer Ruth Jacott, Jochem Myjer, Jörgen Raymann, Ben Saunders en Thomas Acda.

*Beleving*
In VOOREENMAAND vertelt Ramon de gasten over wat er op tafel staat. Hij vertelt wat er wordt gegeten, hoe de gerechten tot stand zijn gekomen, maar bovenal waarom hij juist voor deze gerechten en smaakcombinaties gekozen heeft.

*Buitenlands succes*
Dat het concept niet alleen in Nederland wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat het pop-up restaurant het afgelopen jaar ook zeer succesvol was op Sint Maarten, Bonaire en in Suriname. Deze week opent Ramon’s pop-up restaurant haar deuren op Curaçao.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws