Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

19 mei 2016
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Na de "Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ter-marsch--co-heeft-beste-hamburger-13421/ is ook de Amsterdamse zaak gisteren
in de prijzen gevallen. Esquire maakte op die dag bekend
dat Ter Marsch & Co Amsterdam volgens het blad met haar indrukwekkende burgers, bereid met hoogkwalitatief vlees, huisgemaakte sauzen, dagverse producten en vergezeld van goede dranken, de jury te overtuigen en liet daarmee 17 andere Amsterdamse burgerbars achter zich.

*Vereerd*
De ondernemers van Ter Marsch & Co Amsterdam, Pim de Lange en Nynke Engels, zijn ontzettend vereerd. Pim de Lange lanceerde in 2014 het hamburgerconcept in Rotterdam nadat hij in Amsterdam geen geschikte horecalocatie kon vinden. Ter Marsch & Co Rotterdam werd al snel opgemerkt en scoorde in 2014 de titel van Beste Hamburger van Rotterdam, gevolgd door de prijs van Beste Burger van Nederland in 2015 en behaalde de twaalfde plek bij World Food Championship in Florida Amerika 2015. "Om nu, 2,5 maand na "opening":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ter-marsch--co-opent-in-nh-carlton-17010/ in Amsterdam, de verkiezing te winnen als beste Amsterdamse burgerbar is een enorme waardering. Wij bieden de ultieme hamburgerbeleving en gebruiken de allerbeste producten en high-end apparatuur, die voornamelijk wordt gebruikt in het fine dining segment, om zo de allerlekkerste hamburger op tafel te zetten. Het is fantastisch dat dit door de jury wordt erkend”, aldus Pim de Lange.

~Christel Tuin~

Overig nieuws