Onderscheiden?! Dat kan snel en makkelijk met LindenFood!

30 januari 2019 | redactie

Onderscheidend vermogen is iets waarmee een bedrijf het verschil kan maken, dat weten wij bij LindenFood als geen ander. Daarom houden wij ons dag in, dag uit bezig met een uniek assortiment samen te stellen waarmee u zich kunt onderscheiden.

Wij denken volledig uit het oogpunt van de ondernemer, daarom hebben wij een makkelijk en overzichtelijk online portal waarin u gemakkelijk alles kunt bestellen en wij de uitlevering verzorgen. Betalen doet u achteraf.

Alle producten die wij leveren zijn uniek en zijn op zich zelf onderscheidend. Doorsnee producten zijn overal te vinden. Wij richten ons op de producenten die het anders doen, uniek zijn en met zo veel passie en liefde een product neer zetten, dat niet te evenaren is. Door die passie kunnen wij een reeks producten aanbieden die zelfs prijzen op de het hoogste niveau hebben gewonnen.
Kortom, wij leveren producten waar wat over te vertellen is. De smaakbeleving maakt een product waar een klant voor wil betalen. Daarom hebben wij alleen maar dat soort producten.

Het assortiment

Ons assortiment komt uit een grote diversiteit aan landen en proberen op deze manier een compleet assortiment neer te zetten, er komen geregeld nieuwe producten bij. Zo bieden wij u koffie van de aller hoogste kwaliteit en koffiemachines, thee, chocolade, kruiden, wijn, prosecco en nog veel meer.

Import

Wij importeren alles zelf. Vanaf de eerste kennismaking met een nieuw product of producent tot het uitleveren. Alles hebben wij in eigen beheer en zitten overal bovenop. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bewaken en de prijzen scherp houden. Waar u en uw klanten van profiteren.

Levering en prijzen

Als u bij ons bestelt via het online bestelplatform, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al uit. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van lopende of komende acties, ook vindt u in onze nieuwsbrief informatie over nieuwe producten en leuke verhaaltjes van of over onze leveranciers.

Voor een impressie of een overzicht van onze producten, kunt u kijken op www.lindenfoodgroep.com

Wilt u toegang tot de portal? Stuurt u dan een mail naar info@lindenfood.com

Of wilt u eens een afspraak maken? Dan mag u ook mailen naar info@lindenfood.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: