Onderscheiden?! Dat kan snel en makkelijk met LindenFood!

30 januari 2019 | redactie

Onderscheidend vermogen is iets waarmee een bedrijf het verschil kan maken, dat weten wij bij LindenFood als geen ander. Daarom houden wij ons dag in, dag uit bezig met een uniek assortiment samen te stellen waarmee u zich kunt onderscheiden.

Wij denken volledig uit het oogpunt van de ondernemer, daarom hebben wij een makkelijk en overzichtelijk online portal waarin u gemakkelijk alles kunt bestellen en wij de uitlevering verzorgen. Betalen doet u achteraf.

Alle producten die wij leveren zijn uniek en zijn op zich zelf onderscheidend. Doorsnee producten zijn overal te vinden. Wij richten ons op de producenten die het anders doen, uniek zijn en met zo veel passie en liefde een product neer zetten, dat niet te evenaren is. Door die passie kunnen wij een reeks producten aanbieden die zelfs prijzen op de het hoogste niveau hebben gewonnen.
Kortom, wij leveren producten waar wat over te vertellen is. De smaakbeleving maakt een product waar een klant voor wil betalen. Daarom hebben wij alleen maar dat soort producten.

Het assortiment

Ons assortiment komt uit een grote diversiteit aan landen en proberen op deze manier een compleet assortiment neer te zetten, er komen geregeld nieuwe producten bij. Zo bieden wij u koffie van de aller hoogste kwaliteit en koffiemachines, thee, chocolade, kruiden, wijn, prosecco en nog veel meer.

Import

Wij importeren alles zelf. Vanaf de eerste kennismaking met een nieuw product of producent tot het uitleveren. Alles hebben wij in eigen beheer en zitten overal bovenop. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bewaken en de prijzen scherp houden. Waar u en uw klanten van profiteren.

Levering en prijzen

Als u bij ons bestelt via het online bestelplatform, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al uit. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van lopende of komende acties, ook vindt u in onze nieuwsbrief informatie over nieuwe producten en leuke verhaaltjes van of over onze leveranciers.

Voor een impressie of een overzicht van onze producten, kunt u kijken op www.lindenfoodgroep.com

Wilt u toegang tot de portal? Stuurt u dan een mail naar info@lindenfood.com

Of wilt u eens een afspraak maken? Dan mag u ook mailen naar info@lindenfood.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: