Onderscheiden?! Dat kan snel en makkelijk met LindenFood!

30 januari 2019 | redactie

Onderscheidend vermogen is iets waarmee een bedrijf het verschil kan maken, dat weten wij bij LindenFood als geen ander. Daarom houden wij ons dag in, dag uit bezig met een uniek assortiment samen te stellen waarmee u zich kunt onderscheiden.

Wij denken volledig uit het oogpunt van de ondernemer, daarom hebben wij een makkelijk en overzichtelijk online portal waarin u gemakkelijk alles kunt bestellen en wij de uitlevering verzorgen. Betalen doet u achteraf.

Alle producten die wij leveren zijn uniek en zijn op zich zelf onderscheidend. Doorsnee producten zijn overal te vinden. Wij richten ons op de producenten die het anders doen, uniek zijn en met zo veel passie en liefde een product neer zetten, dat niet te evenaren is. Door die passie kunnen wij een reeks producten aanbieden die zelfs prijzen op de het hoogste niveau hebben gewonnen.
Kortom, wij leveren producten waar wat over te vertellen is. De smaakbeleving maakt een product waar een klant voor wil betalen. Daarom hebben wij alleen maar dat soort producten.

Het assortiment

Ons assortiment komt uit een grote diversiteit aan landen en proberen op deze manier een compleet assortiment neer te zetten, er komen geregeld nieuwe producten bij. Zo bieden wij u koffie van de aller hoogste kwaliteit en koffiemachines, thee, chocolade, kruiden, wijn, prosecco en nog veel meer.

Import

Wij importeren alles zelf. Vanaf de eerste kennismaking met een nieuw product of producent tot het uitleveren. Alles hebben wij in eigen beheer en zitten overal bovenop. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bewaken en de prijzen scherp houden. Waar u en uw klanten van profiteren.

Levering en prijzen

Als u bij ons bestelt via het online bestelplatform, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al uit. Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van lopende of komende acties, ook vindt u in onze nieuwsbrief informatie over nieuwe producten en leuke verhaaltjes van of over onze leveranciers.

Voor een impressie of een overzicht van onze producten, kunt u kijken op www.lindenfoodgroep.com

Wilt u toegang tot de portal? Stuurt u dan een mail naar info@lindenfood.com

Of wilt u eens een afspraak maken? Dan mag u ook mailen naar info@lindenfood.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: