Officiële opening pastarestaurant Laguna

20 juni 2018 | Thijs Jacobs

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit compleet nieuwe restaurant.

Op deze heuglijke dag zullen de hotelmanager, Tim Wismeijer, en ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, omstreeks 14.30 uur het openingswoord houden. “De gasten worden feestelijk ontvangen met een glas prosecco en kunnen kennismaken met de gerechten van de kaart middels een kleine proeverij. Deze locatie is een officiële trouwlocatie, waarbij er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig zal zijn. Om de opening muzikaal te ondersteunen zal er een dj aanwezig zijn. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden en is er een springkussen aanwezig. Tot slot wordt er onder de aanwezigen een 3-daags All-in Arrangement verloot. Wij hebben er, met al onze medewerkers, enorm veel zin in’’, aldus Tim Wismeijer, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Laguna

Laguna is het nieuwe restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Laguna introduceert een nieuw concept waarbij pasta centraal staat. Er zullen diverse pastagerechten geserveerd worden, die gecombineerd kunnen worden met heerlijke Italiaanse wijnen.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Het moderne 4-sterren hotel ligt aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer in Huizen. Het hotel beschikt over 80 stijlvolle hotelkamers, die verdeeld zijn over diverse gebouwen. Op de begane grond bevinden zich het sfeervolle à la carte J Restaurant, de RIVA Wijnlounge met verschillende speciaal geselecteerde wijnen en restaurant Laguna. Daarnaast beschikt het hotel over een royaal terras, een eigen aanlegsteiger met bootverhuur en de Kalkovens, die kan dienen als locatie voor feesten en partijen. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie en beschikt over 10 multifunctionele vergaderzalen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: