Officiële opening pastarestaurant Laguna

20 juni 2018 | Thijs Jacobs

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit compleet nieuwe restaurant.

Op deze heuglijke dag zullen de hotelmanager, Tim Wismeijer, en ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, omstreeks 14.30 uur het openingswoord houden. “De gasten worden feestelijk ontvangen met een glas prosecco en kunnen kennismaken met de gerechten van de kaart middels een kleine proeverij. Deze locatie is een officiële trouwlocatie, waarbij er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig zal zijn. Om de opening muzikaal te ondersteunen zal er een dj aanwezig zijn. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden en is er een springkussen aanwezig. Tot slot wordt er onder de aanwezigen een 3-daags All-in Arrangement verloot. Wij hebben er, met al onze medewerkers, enorm veel zin in’’, aldus Tim Wismeijer, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Laguna

Laguna is het nieuwe restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Laguna introduceert een nieuw concept waarbij pasta centraal staat. Er zullen diverse pastagerechten geserveerd worden, die gecombineerd kunnen worden met heerlijke Italiaanse wijnen.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Het moderne 4-sterren hotel ligt aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer in Huizen. Het hotel beschikt over 80 stijlvolle hotelkamers, die verdeeld zijn over diverse gebouwen. Op de begane grond bevinden zich het sfeervolle à la carte J Restaurant, de RIVA Wijnlounge met verschillende speciaal geselecteerde wijnen en restaurant Laguna. Daarnaast beschikt het hotel over een royaal terras, een eigen aanlegsteiger met bootverhuur en de Kalkovens, die kan dienen als locatie voor feesten en partijen. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie en beschikt over 10 multifunctionele vergaderzalen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: