Officiële opening pastarestaurant Laguna

20 juni 2018 | Thijs Jacobs

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit compleet nieuwe restaurant.

Op deze heuglijke dag zullen de hotelmanager, Tim Wismeijer, en ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, omstreeks 14.30 uur het openingswoord houden. “De gasten worden feestelijk ontvangen met een glas prosecco en kunnen kennismaken met de gerechten van de kaart middels een kleine proeverij. Deze locatie is een officiële trouwlocatie, waarbij er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig zal zijn. Om de opening muzikaal te ondersteunen zal er een dj aanwezig zijn. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden en is er een springkussen aanwezig. Tot slot wordt er onder de aanwezigen een 3-daags All-in Arrangement verloot. Wij hebben er, met al onze medewerkers, enorm veel zin in’’, aldus Tim Wismeijer, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Laguna

Laguna is het nieuwe restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Laguna introduceert een nieuw concept waarbij pasta centraal staat. Er zullen diverse pastagerechten geserveerd worden, die gecombineerd kunnen worden met heerlijke Italiaanse wijnen.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Het moderne 4-sterren hotel ligt aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer in Huizen. Het hotel beschikt over 80 stijlvolle hotelkamers, die verdeeld zijn over diverse gebouwen. Op de begane grond bevinden zich het sfeervolle à la carte J Restaurant, de RIVA Wijnlounge met verschillende speciaal geselecteerde wijnen en restaurant Laguna. Daarnaast beschikt het hotel over een royaal terras, een eigen aanlegsteiger met bootverhuur en de Kalkovens, die kan dienen als locatie voor feesten en partijen. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie en beschikt over 10 multifunctionele vergaderzalen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025

Op initiatief van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft HEINEKEN Nederland Commercie het Plastic Pact mede ondertekend. Samen met 68 organisaties committeert de bierbrouwer zich om in 2025 20 procent minder plastic te gebruiken, meer plastic opnieuw te gebruiken en al het nieuwe plastic voor...

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

Opening Restaurant
Nieuw restaurant biedt gratis eten aan

Op woensdag 20 februari vond de opening van het nieuwe restaurant Dadawan plaats in Eindhoven. Dadawan heeft voor een originele inwijding gekozen, er kon namelijk gratis gegeten worden. Dit was een succes en zorgde voor een enorme rij, zo lezen we op omroepbrabant.nl. De verbouwing van het pand l...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam

Sico de Moel is restaurateur. Als eigenaar van restaurant L'invité in Amsterdam maakt hij nogal wat mee. Zijn observaties en ervaringen deelt hij graag met de lezers van De RestaurantKrant en voortaan lees je maandelijks een bijdrage van Sico. Deze ochtend was ik door een leverancier u...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: