Officiële opening pastarestaurant Laguna

20 juni 2018 | Thijs Jacobs

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit compleet nieuwe restaurant.

Op deze heuglijke dag zullen de hotelmanager, Tim Wismeijer, en ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, omstreeks 14.30 uur het openingswoord houden. “De gasten worden feestelijk ontvangen met een glas prosecco en kunnen kennismaken met de gerechten van de kaart middels een kleine proeverij. Deze locatie is een officiële trouwlocatie, waarbij er ook een stand van Fletcher Trouwen aanwezig zal zijn. Om de opening muzikaal te ondersteunen zal er een dj aanwezig zijn. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden en is er een springkussen aanwezig. Tot slot wordt er onder de aanwezigen een 3-daags All-in Arrangement verloot. Wij hebben er, met al onze medewerkers, enorm veel zin in’’, aldus Tim Wismeijer, hotelmanager Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Laguna

Laguna is het nieuwe restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Laguna introduceert een nieuw concept waarbij pasta centraal staat. Er zullen diverse pastagerechten geserveerd worden, die gecombineerd kunnen worden met heerlijke Italiaanse wijnen.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Het moderne 4-sterren hotel ligt aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer in Huizen. Het hotel beschikt over 80 stijlvolle hotelkamers, die verdeeld zijn over diverse gebouwen. Op de begane grond bevinden zich het sfeervolle à la carte J Restaurant, de RIVA Wijnlounge met verschillende speciaal geselecteerde wijnen en restaurant Laguna. Daarnaast beschikt het hotel over een royaal terras, een eigen aanlegsteiger met bootverhuur en de Kalkovens, die kan dienen als locatie voor feesten en partijen. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie en beschikt over 10 multifunctionele vergaderzalen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Culinair Interview
Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Tijdens de BBB Maastricht kun je als bezoeker genieten van de kookkunsten van geweldige chefs die buiten hun ‘comfort zone’ treden. Op maandag 8 oktober koken zij immers uit een blackbox. Tijdens de eerste wedstrijd gaan ze met orgaanvlees aan de slag, terwijl de middagsessie in het teke...

Culinair Internationaal Michelin
Video: tweesterrenchef Claude Bosi van restaurant Bibendum*

In deze video zie je topchef Claude Bosi van restaurant Bibendum in Londen aan het werk. Het leven van topchef Claude Bosi en Michelin zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als Fransman groeit hij op met deze bandenspecialist, kaartenmaker en gastronomiekenner. Maar als hij voor een carriè...

Amsterdam Culinair
Viering 25 jaar Roberto’s Restaurant met parade van pure klassiekers

Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam viert dit najaar zijn 25-jarig bestaan. Het klassiek Italiaanse restaurant is altijd trouw gebleven aan zijn filosofie ‘Italiaans te zijn in alle facetten’. Vanaf oktober wordt het jubileum gevierd met een parade van pure klassiekers op de m...

Bezorgen Achtergronden
McDelivery rolt uit naar Haarlem en Groningen

McDelivery is een succes en rolt daarom verder uit. Nog meer steden in Nederland kunnen de komende periode genieten van de service die McDonald’s biedt via McDelivery. Sinds de introductie vorig jaar van McDelivery via Uber Eats zijn er al 23 restaurants in Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotte...

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: