Noordwijkse restaurants trappen culinaire 2FOR1 campagne af

2 november 2018 | Thijs Jacobs

Noordwijk is de hele maand november weer in de ban van 2FOR1. De Noordwijkse culinaire campagne vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats. Op woensdag 31 oktober was de gezamenlijke  aftrap in Grand Hotel Huis ter Duin. Dit jaar is er niet alleen aandacht voor lekkere en voordelige gerechten, maar ook voor goede wijnen in combinatie met gastheerschap. Vandaar dat er tijdens de aftrap een wijnproeverij werd georganiseerd voor de sommeliers, gastheren en gastvrouwen van de deelnemende restaurants.

41 restaurants

Dit jaar doen er 41 restaurants mee. Ook de Noordwijkerhoutse restaurants werden, vooruitlopend op de gemeentelijke fusie, uitgenodigd om aan te haken. Tijdens de kick-off gaf Stephan Stokkermans, directeur Grand Hotel Huis ter Duin en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noordwijk, aan erg content te zijn met de succesvolle samenwerking en het gekozen thema. Hij riep de restaurants op alles uit de kast te halen en er een hele mooie gastvrije maand van te maken. Aansluitend nam Stan Kerckhoffs de aanwezigen mee in de wereld van gastheerschap. Stan is maître en sommelier bij sterrenrestaurant Latour en de eerste (en nog enige) SVH Meestergastheer in Noordwijk.

De 2FOR1 campagne wordt georganiseerd door Noordwijk Marketing en laat regiobewoners kennismaken met culinair Noordwijk. De deelnemende restaurants bieden speciale culinaire menu’s aan, waarbij geldt: 1+1 gratis. Je bestelt er twee en betaalt er maar één. De menu’s zijn te bekijken op www.noordwijk.info. Hoofdsponsor van de campagne is Taxi Brouwer. Onder het mom veilig, aangenaam en makkelijk heeft Taxi Brouwer de hele maand november vaste tarieven per Bollenstreek-gemeente opgesteld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: