Noordwijkse restaurants trappen culinaire 2FOR1 campagne af

2 november 2018 | Thijs Jacobs

Noordwijk is de hele maand november weer in de ban van 2FOR1. De Noordwijkse culinaire campagne vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats. Op woensdag 31 oktober was de gezamenlijke  aftrap in Grand Hotel Huis ter Duin. Dit jaar is er niet alleen aandacht voor lekkere en voordelige gerechten, maar ook voor goede wijnen in combinatie met gastheerschap. Vandaar dat er tijdens de aftrap een wijnproeverij werd georganiseerd voor de sommeliers, gastheren en gastvrouwen van de deelnemende restaurants.

41 restaurants

Dit jaar doen er 41 restaurants mee. Ook de Noordwijkerhoutse restaurants werden, vooruitlopend op de gemeentelijke fusie, uitgenodigd om aan te haken. Tijdens de kick-off gaf Stephan Stokkermans, directeur Grand Hotel Huis ter Duin en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noordwijk, aan erg content te zijn met de succesvolle samenwerking en het gekozen thema. Hij riep de restaurants op alles uit de kast te halen en er een hele mooie gastvrije maand van te maken. Aansluitend nam Stan Kerckhoffs de aanwezigen mee in de wereld van gastheerschap. Stan is maître en sommelier bij sterrenrestaurant Latour en de eerste (en nog enige) SVH Meestergastheer in Noordwijk.

De 2FOR1 campagne wordt georganiseerd door Noordwijk Marketing en laat regiobewoners kennismaken met culinair Noordwijk. De deelnemende restaurants bieden speciale culinaire menu’s aan, waarbij geldt: 1+1 gratis. Je bestelt er twee en betaalt er maar één. De menu’s zijn te bekijken op www.noordwijk.info. Hoofdsponsor van de campagne is Taxi Brouwer. Onder het mom veilig, aangenaam en makkelijk heeft Taxi Brouwer de hele maand november vaste tarieven per Bollenstreek-gemeente opgesteld.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid Biologisch
Onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' duurzame producten van start

Op dinsdag 23 januari om 13.15 uur gaat op de Bio-beurs te Zwolle het onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' officieel van start. Het project maakt inzichtelijk wat de prijs is van duurzame voedselproducten voor iedere stap in de keten. Zo draagt het bij aan de transitie van onze voedselproduct...

Bier Events
Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijfde en dus lustrumeditie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen e...

Events Culinair
Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriete chefs een bijzonder negen gangen menu te reserveren. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van in...

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: