Nominatie Tess Posthumus International Bartender of the Year

14 juni 2017 | Thijs Jacobs

Voor het tweede achtereenvolgende jaar maakt Tess Posthumus kans op de titel ‘International Bartender of the Year’. Vooraanstaande professionals uit de cocktailindustrie brachten hun stem uit en op basis daarvan is 9 juni de top 10 bekend gemaakt. 

INTERNATIONAL BARTENDER OF THE YEAR 

Marcis Dzelzainis of Sager + Wilde Paradise Row (London, UK)

Shingo Gokan of Speak Low (Shanghai, China) 

Iain Griffiths of Dandelyan (London, UK)

Chris Hysted-Adams of Black Pearl (Melbourne, Australia)

Vasilis Kyritsis of The Clumsies (Athens, Greece)

Jennifer Le Nechet of Café Moderne (Paris, France)

Erik Lorincz of the American Bar (London, UK)

Tess Posthumus of Door 74 (Amsterdam, Netherlands)

Joe Schofield of Tippling Club (Singapore)

Nico de Soto of Danico (Paris, France)

Steve Schneider of Employees Only (Singapore)

* In de categorie was sprake van een gelijkspel voor de top tien plaatsing.

Tess Posthumus is de eerste Nederlandse genomineerde sinds de introductie van de award. Bij winst zou Posthumus tevens de eerste vrouwelijke winnaar zijn. De prijs wordt uitgereikt tijdens het cocktail event Tales of the Cocktail in New Orleans. 

Tales of the Cocktail: Spirited Awards
De Spirited Awards is in 2007 door Tales of the Cocktail opgericht om de inspanningen van de beste professionals binnen de cocktail- en drank industrie te herkennen. Vierentwintig awards worden uitgereikt aan onder andere de beste bars, bartenders, schrijvers en distilleerders. Dit jaar vindt de Spirited Awards ceremonie plaats op zaterdag 22 juli in het Sheraton Hotel als onderdeel van het 15e jaarlijkse Tales of the Cocktail event. Voor meer informatie talesofthecocktail.com/news/tales-cocktail-announces-top-10-nominees-2017-spirited-awards.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: