Noble nieuwe naam Chalet Royal

8 april 2013
Noble nieuwe naam Chalet Royal

Restaurant Chalet Royal krijgt een nieuwe naam. Voortaan heet de eetgelegenheid in Den Bosch, Noble. Volgens cuisinier Edwin Kats is de nieuwe naam een verwijzing naar
de historie van het Chalet. Dit is niet de enige verandering. Het hele pand wordt gemetamorfoseerd. In september 2013 wordt het restaurant geopend.

*Veranderingen*
Er vindt een aantal veranderingen plaats. Zo worden het restaurant en de bar met ongeveer 120 zitplaatsen uitgebreid en er komt een terras met plek voor 120 mensen. Ook de keuken wordt anders. “We voeren een internationale keuken geïnspireerd op diverse continenten (Europa, Midden Oosten, Azië)”, zegt Kats. In het restaurant zullen wijnen uit alle windstreken verkrijgbaar zijn en deze worden per glas geserveerd. Ontwerpbureau Concrete uit Amsterdam werkt op dit moment nog aan het interieur.

*Plannen*
Na vijf jaar in het buitenland te hebben doorgebracht, keerde Kats terug naar Nederland voor een nieuwe uitdaging. Hij zocht voor zijn plannen naar een multifunctioneel pand met een uitstekende bereikbaarheid in een aantrekkelijke regio in Nederland. Het voormalige Chalet Royal voldeed aan al deze punten.

*Voor iedereen*
Topkok Edwin Kats wil met zijn nieuwe restaurant zoveel mogelijk mensen aanspreken. “Het restaurant biedt een gastronomische beleving voor sympathieke prijs, en men kan bij ons een avondvullend diner krijgen, maar ook langskomen voor een drankje en twee gerechtjes”, aldus Kats. Noble is iedere dag geopend voor lunch en diner. Het restaurant wordt een ‘all season’ locatie, waarbij inrichtingselementen zich aanpassen aan ieder seizoen.

"Lees hier over de overname van Chalet Royal door Edwin Kats":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/edwin-kats-tekent-voor-chalet-royal-16959/


~Maud Vissers~

Overig nieuws