Noble Kitchen; nieuw restaurant van Edwin Kats

28 september 2017 | Thijs Jacobs

Edwin Kats, patron cuisinier van restaurant Noble* in ‘s-Hertogenbosch, opent naar verwachting in het voorjaar van 2018 zijn tweede restaurant. Op dit moment wordt hard gebouwd aan Noble Kitchen. Het bijzondere restaurant vestigt zich op een nieuwe, internationale en prestigieuze golfbaan net buiten ’s-Hertogenbosch, die tevens in aanbouw is.

Een zelfstandig, toegankelijk en dynamisch restaurant zonder exclusiviteit voor golfers. Het restaurant heeft in totaal 80 zitplaatsen en een terras met prachtig panoramisch uitzicht. Binnen en buiten is zodanig ontworpen dat de keuken in alle activiteiten centraal staat. Voor dit uitdagende project is Kats op zoek naar een nieuw team dat bijdraagt aan de start van Noble Kitchen.
 

Noble Kitchen


Noble Kitchen heeft een eigen en onderscheidend concept, van herkenbare klassiekers en traditionele toppers tot een creatieve mix uit de wereldkeuken. Edwin Kats is verantwoordelijk voor het Noble-DNA en drukt daarmee een belangrijke stempel op Noble Kitchen. In de keuken wordt onder andere gewerkt met een Robata Grill voor de vlees en visgerechten. Een sushi chef zal zorgen voor de bereiding van sushi en sashimi. Hiermee krijgt de menukaart een meer Aziatisch tintje vergeleken met de keuken van Noble in ‘s-Hertogenbosch. Voor dit uitdagende project is Kats opzoek naar pioniers die de pure en echte keuken omarmen en mee willen bouwen aan een unieke nobele wereld.

Noble Kitchen zal zich, met een uniek ontworpen gebouw, vestigen op de nieuwe prestigieuze golfbaan van initiatiefnemer en ondernemer Robert van der Wallen. De golfbaan is ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse golfbaanarchitect Kyle Phillips. Architecten Pieter Laureys en Patrick Russ hebben de binnen- en buitenkant van het restaurant ontworpen, met extra aandacht voor het unieke, panoramische terras met geweldig uitzicht. Noble Kitchen krijgt een tweede verdieping met flexibele ruimtes voor meetings, events, congressen en besloten diners.

Noble* & Edwin Kats


Edwin Kats, SVH meesterkok in de internationale keuken, behaalde voor zowel restaurant De Swaen als restaurant Vermeer één Michelin ster en voor restaurant La Rive in het Amstel Hotel zelfs twee Michelinsterren. Kats schreef twee kookboeken en vloog de hele wereld over. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, opende hij in 2013 de deuren van restaurant Noble in ‘s-Hertogenbosch (80 zitplaatsen, 72 terrasplaatsen en private dining 14 gasten). In 2016 werd het harde werk van Edwin Kats bekroond met een Michelin ster voor Noble. Nieuwe uitdaging voor Kats is zijn nieuwe restaurant Noble Kitchen dat in het voorjaar van 2018 wordt geopend.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: