Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

7 oktober 2015 |
Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno
deze week opnieuw zijn deuren. Di Bruno is te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud- Zuid, om de hoek van de bruisende Cornelis Schuyt straat. In tegenstelling tot deze levendige winkelstraat kunnen gasten bij Di Bruno in alle rust en in een intieme sfeer lunchen en dineren.

Spannende keuken
Geen pizza, daar hebben ze er in Oud-Zuid genoeg van, vindt eigenaar Bruno El Seidij. Hij omschrijft zijn keuken als eerlijk en simpel maar altijd spannend. Authentieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte heeft de zaak een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd driegangenmenu dat regelmatig wordt gewijzigd. De formule van de keuken is simpel, eerlijk maar door de mediterrane touch volgens Bruno altijd spannend. Hij werkt met eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologische ingrediënten.

Persoonlijk
Bruno houdt van een persoonlijke benadering... Veel van de gerechten worden aan tafel bereid en zijn vaste klanten kent hij bij naam. Di Bruno is 7 dagen per week geopend van 18.30 tot 22.30. Lunchen kan nu enkel nog op reservering tussen 12.00 en 15.00.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Corona
Terrassen gaan op 21 april niet open

De terrassen gaan op 21 nog niet open. De voorgenomen versoepelingen zijn met minstens een week opgeschoven, aangezien de besmettingscijfers nu nog te hoog zijn. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft dit bevestigd na het 'Catshuisoverleg' van zondag. De burgemeesters van ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
Gastvrij Arnhem eerste centrale registratietool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: