Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

7 oktober 2015 |
Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno<

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno
deze week opnieuw zijn deuren. Di Bruno is te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud- Zuid, om de hoek van de bruisende Cornelis Schuyt straat. In tegenstelling tot deze levendige winkelstraat kunnen gasten bij Di Bruno in alle rust en in een intieme sfeer lunchen en dineren.

Spannende keuken
Geen pizza, daar hebben ze er in Oud-Zuid genoeg van, vindt eigenaar Bruno El Seidij. Hij omschrijft zijn keuken als eerlijk en simpel maar altijd spannend. Authentieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte heeft de zaak een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd driegangenmenu dat regelmatig wordt gewijzigd. De formule van de keuken is simpel, eerlijk maar door de mediterrane touch volgens Bruno altijd spannend. Hij werkt met eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologische ingrediënten.

Persoonlijk
Bruno houdt van een persoonlijke benadering... Veel van de gerechten worden aan tafel bereid en zijn vaste klanten kent hij bij naam. Di Bruno is 7 dagen per week geopend van 18.30 tot 22.30. Lunchen kan nu enkel nog op reservering tussen 12.00 en 15.00.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: