Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

7 oktober 2015 |
Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno<

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno
deze week opnieuw zijn deuren. Di Bruno is te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud- Zuid, om de hoek van de bruisende Cornelis Schuyt straat. In tegenstelling tot deze levendige winkelstraat kunnen gasten bij Di Bruno in alle rust en in een intieme sfeer lunchen en dineren.

Spannende keuken
Geen pizza, daar hebben ze er in Oud-Zuid genoeg van, vindt eigenaar Bruno El Seidij. Hij omschrijft zijn keuken als eerlijk en simpel maar altijd spannend. Authentieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte heeft de zaak een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd driegangenmenu dat regelmatig wordt gewijzigd. De formule van de keuken is simpel, eerlijk maar door de mediterrane touch volgens Bruno altijd spannend. Hij werkt met eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologische ingrediënten.

Persoonlijk
Bruno houdt van een persoonlijke benadering... Veel van de gerechten worden aan tafel bereid en zijn vaste klanten kent hij bij naam. Di Bruno is 7 dagen per week geopend van 18.30 tot 22.30. Lunchen kan nu enkel nog op reservering tussen 12.00 en 15.00.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: