Nieuwe Papa John’s opent in Veldhoven

27 juni 2019 | Yonne van Geene

Papa John’s opende deze maand nog een nieuwe vestiging in Den Haag, nu is Veldhoven aan de beurt. Op 8 juli opent alweer de 24e vestiging, dit keer op de Burgemeester van Hoofflaan 79 in Veldhoven. Franchisenemer Terrence Agard zal de vestiging trots en feestelijk openen. 

Franchisenemer Terrence Agard: “Papa John’s is wereldwijd een grote pizzaketen. Ik vind het een mooi moment om in deze keten te stappen en mee te groeien met de organisatie.” Ik ben heel enthousiast over het feit dat wij de volgende Papa John’s vestiging mogen openen op een fijne centrale locatie! We zitten in een straat dichtbij het centrum, waardoor een divers publiek een heerlijke vers gemaakte pizza bij ons kan komen eten. Wij zijn bijna klaar voor de opening, alleen nog de laatste puntjes op de i zetten voordat de deuren officieel openen.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 24 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen. Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doet Papa John’s door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf. Niet alleen de ingrediënten, ook de medewerkers en de pizza-ervaring van de klant zijn erg belangrijk. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer één op het gebied van klanttevredenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Jan Smink pakt derde prijs internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire

Chef Jan Smink heeft de derde prijs gewonnen bij de befaamde internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega nam het op 28 januari 2020 in Parijs op tegen zeven internationale topchefs en maakte indruk op de internationale jury met...

Eetschilderij van Marnix Lange een lust voor het oog

Chef maakt verbluffend en eetbaar kunstwerk om te delen, gemaakt met respect en eerbied voor de natuur. Chef Marnix Lange maakt met zijn spectaculaire Eetschilderijen van eten iets heel bijzonders. Een spektakel van kleur, geur, smaak en textuur: een beleving die al je zintuigen prikkelt. In een ...

Internationaal Michelin
63 nieuwe sterren in Franse Michelingids

Met plezier onthult MICHELIN de 2020-selectie voor Frankrijk, die 63 nieuwe sterren bevat. De MICHELIN Gids Frankijk 2020 telt in totaal 628 sterrenrestaurants, verdeeld over het gehele land. Naast de selectie van de sterren, zet de Gids dit jaar ook de chefs in de spotlights die kiezen voor een...

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: