Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

3 maart 2016 |
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg<

Beleef – Food, drinks & more is de opvolger van de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Hardenberg. In deze conceptwijziging zijn door
Evenementenhal de wensen en behoeften uit de markt vertaald. Er is gekozen voor Beleef – Food, drinks & more omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Daarom staat het driedaagse evenement helemaal in het teken van proeven, beleven en netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Op de hoogte van trends in de markt
Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice met een breed aanbod aan exposanten voor voornamelijk restaurants, cafés, lunchrooms en snackbars. Deze vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt.

Bruisende themapleinen en terrassen
De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beurs daadwerkelijk beleeft. Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg, waar alle facetten van horeca aanwezig zijn: food, drinks, fastfood, ijs, grootkeuken, dienstverlening en interieur & styling. Dat maakt deze vakbeurs volledig en exposanten bereiken direct de juiste doelgroep om in een sfeervolle ambiance te netwerken en de basis voor nieuwe samenwerkingen te leggen.

Proeven, beleven en netwerken
De brede bezoekersdoelgroep van Beleef – Food, drinks & more bestaat voornamelijk uit restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland. De beursorganisatie van Evenementenhal wil vernieuwing en inspiratie centraal laten staan tijdens de vakbeurs. Daarom is elke exposant die de nieuwste trends op het gebied van horeca op een eigentijdse manier kan demonstreren en laten proeven meer dan welkom in Hardenberg.

De vakbeurs vindt gedeeltelijk tegelijkertijd plaats met de Recreatie Vakbeurs. Dit verbreedt voor exposanten de bezoekersdoelgroep omdat alleen F&B managers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop ook de gelegenheid krijgen om Beleef – Food, drinks & more te bezoeken.

November 2016
Evenementenhal Hardenberg lanceert het nieuwe beursconcept op 7, 8 en 9 november 2016. Door de nieuwe optimale halindeling is het nog aantrekkelijker geworden voor exposanten om deel te nemen aan de vakbeurs. Elke stand is nu onmisbaar voor alle gerichte bezoekers.

Aanmelden als exposant of meer informatie: "www.evenementenhal.nl/beleef.":http://booking.evenementenhal.nl/nl/beleef-food-drinks-more/hardenberg Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Hilton Culinair
Napolitaanse pizza verovert (Hilton) Amsterdam

Hilton Amsterdam introduceert exclusieve Napolitaanse pizza, in combinatie met champagne. In de Half Moon Lounge wordt de klassieker onder de pizza’s op de kaart gezet. De eigentijdse combinatie met bubbels verleent het oorspronkelijke simpele streetfood uit Napels een gastronomisch tintje. Sp...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Bocuse d'Or
Data Europese finale Bocuse d’Or 2020 bekend

De internationale organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat de Europese finale wordt gehouden op donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2020 in Tallinn, Estland tijdens de Profexpo Food Village exhibition in de Saku Arena. Gedurende 2 dagen ontmoeten ...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Wijn
Speciale wijnactie voor onze lezers!

Vinites biedt onze lezers samen met Francis Ford Coppola Winery een speciale aanbieding aan. Via de webshop kun je gebruikmaken van een aantrekkelijke korting, waarbij je niet 342 euro, maar 300 euro betaalt voor 36 flessen (3 dozen) met twee wijnen: Chardonnay 'Rosso and Bianco' 2017 en Cab...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: