Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

3 maart 2016 |
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg<

Beleef – Food, drinks & more is de opvolger van de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Hardenberg. In deze conceptwijziging zijn door
Evenementenhal de wensen en behoeften uit de markt vertaald. Er is gekozen voor Beleef – Food, drinks & more omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Daarom staat het driedaagse evenement helemaal in het teken van proeven, beleven en netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Op de hoogte van trends in de markt
Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice met een breed aanbod aan exposanten voor voornamelijk restaurants, cafés, lunchrooms en snackbars. Deze vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt.

Bruisende themapleinen en terrassen
De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beurs daadwerkelijk beleeft. Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg, waar alle facetten van horeca aanwezig zijn: food, drinks, fastfood, ijs, grootkeuken, dienstverlening en interieur & styling. Dat maakt deze vakbeurs volledig en exposanten bereiken direct de juiste doelgroep om in een sfeervolle ambiance te netwerken en de basis voor nieuwe samenwerkingen te leggen.

Proeven, beleven en netwerken
De brede bezoekersdoelgroep van Beleef – Food, drinks & more bestaat voornamelijk uit restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland. De beursorganisatie van Evenementenhal wil vernieuwing en inspiratie centraal laten staan tijdens de vakbeurs. Daarom is elke exposant die de nieuwste trends op het gebied van horeca op een eigentijdse manier kan demonstreren en laten proeven meer dan welkom in Hardenberg.

De vakbeurs vindt gedeeltelijk tegelijkertijd plaats met de Recreatie Vakbeurs. Dit verbreedt voor exposanten de bezoekersdoelgroep omdat alleen F&B managers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop ook de gelegenheid krijgen om Beleef – Food, drinks & more te bezoeken.

November 2016
Evenementenhal Hardenberg lanceert het nieuwe beursconcept op 7, 8 en 9 november 2016. Door de nieuwe optimale halindeling is het nog aantrekkelijker geworden voor exposanten om deel te nemen aan de vakbeurs. Elke stand is nu onmisbaar voor alle gerichte bezoekers.

Aanmelden als exposant of meer informatie: "www.evenementenhal.nl/beleef.":http://booking.evenementenhal.nl/nl/beleef-food-drinks-more/hardenberg Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: