Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

3 maart 2016 |
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Beleef – Food, drinks & more is de opvolger van de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie Hardenberg. In deze conceptwijziging zijn door
Evenementenhal de wensen en behoeften uit de markt vertaald. Er is gekozen voor Beleef – Food, drinks & more omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Daarom staat het driedaagse evenement helemaal in het teken van proeven, beleven en netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer.

Op de hoogte van trends in de markt
Beleef – Food, drinks & more is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice met een breed aanbod aan exposanten voor voornamelijk restaurants, cafés, lunchrooms en snackbars. Deze vakbeurs is de ideale plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt.

Bruisende themapleinen en terrassen
De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bevat bruisende themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beurs daadwerkelijk beleeft. Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg, waar alle facetten van horeca aanwezig zijn: food, drinks, fastfood, ijs, grootkeuken, dienstverlening en interieur & styling. Dat maakt deze vakbeurs volledig en exposanten bereiken direct de juiste doelgroep om in een sfeervolle ambiance te netwerken en de basis voor nieuwe samenwerkingen te leggen.

Proeven, beleven en netwerken
De brede bezoekersdoelgroep van Beleef – Food, drinks & more bestaat voornamelijk uit restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland. De beursorganisatie van Evenementenhal wil vernieuwing en inspiratie centraal laten staan tijdens de vakbeurs. Daarom is elke exposant die de nieuwste trends op het gebied van horeca op een eigentijdse manier kan demonstreren en laten proeven meer dan welkom in Hardenberg.

De vakbeurs vindt gedeeltelijk tegelijkertijd plaats met de Recreatie Vakbeurs. Dit verbreedt voor exposanten de bezoekersdoelgroep omdat alleen F&B managers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop ook de gelegenheid krijgen om Beleef – Food, drinks & more te bezoeken.

November 2016
Evenementenhal Hardenberg lanceert het nieuwe beursconcept op 7, 8 en 9 november 2016. Door de nieuwe optimale halindeling is het nog aantrekkelijker geworden voor exposanten om deel te nemen aan de vakbeurs. Elke stand is nu onmisbaar voor alle gerichte bezoekers.

Aanmelden als exposant of meer informatie: "www.evenementenhal.nl/beleef.":http://booking.evenementenhal.nl/nl/beleef-food-drinks-more/hardenberg Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: