Nieuwe koers voor Lambermons

9 november 2012 |
Nieuwe koers voor Lambermons

Met ingang van 1 januari 2013 doen Michel Lambermon en zijn vrouw Petra afstand van Brasserie Lambermons in Haarlem. De leiding is in handen van Mylène Winkelman met Paul Feldbrugge als haar rechterhand.

Stap terug te doen
Huidig chef-kok Abel Pepping volgt Michel Lambermon op in de keuken. Voor het team Lambermon's, en vooral voor Michel en Petra Lambermon, waren de afgelopen jaren enerverend, uitdagend, leerzaam, boeiend maar ook erg intensief. Vanwege deze intensiviteit heeft het duo besloten deze zomer besloten om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Tien suites
Michel en Petra zullen betrokken blijven bij de exploitatie van de tien luxe suites boven restaurant Lambermons onder de naam Lambermons Suites. Lambermon: "Ik ben trots op wat wij met onze brigade de afgelopen vier jaar hebben neergezet. Een bijna top 100 notering in de restaurantgids Lekker en 14 punten in de GaultMillau.

Uitdaging
Winkelman en Feldbrugge staan samen met chef-kok Pepping voor een uitdaging. "Lambermons is meer dan een begrip in Haarlem en niet alleen vanwege de gastronomie. Voor ons is het een uitdaging om deze reputatie voort te zetten en het in de toekomst verder uit te bouwen. Michel en Petra hebben ons geïnspireerd met hun enorme drive", aldus Winkelman. "We gaan door op de ingeslagen weg. Met nog meer oog voor detail en met de juiste aandacht voor de gast willen we het onderscheid in het culinaire landschap gaan maken."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: