Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

23 oktober 2014 |
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam<

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart.
Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze rol geeft hij leiding aan het keukenpersoneel en coördineert hij de dagelijkse gang van zaken in Stadshal. Eerder werd Debbie Tsao als F&B manager aangetrokken. Zij is afkomstig van Conrad Hotels & Resorts waar zij onder meer in Miami en Portugal werkzaam was. Samen met Stephan vormen zij een hecht team dat duidelijk van aanpakken weet. De nieuwe kaart getuigt van eigenheid met daarop lokale producten op een creatieve manier bereid.

Foto: Chef-kok Stephan Groeneweg

Rotterdam: place to be
Tijdens de presentatie liet Stephan de aanwezigen ook een aantal van zijn signature dishes voorproeven. Hotelmanager van Hilton Rotterdam, Jan Rutgers vertelt: "Stephan is enthousiast, gedreven en maakt schitterende culinaire traktaties. De eerste reacties zijn enkel positief. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. En op de voet gevolgd door de andere culinaire ontwikkelingen aan de bruisende Kruiskade, maakt het Rotterdam tot the place to be op culinair gebied!"

Nieuwe uitdaging
Ook Stephan laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zeg altijd er is geen kok in het hele land die kan koken naar alle monden, maar ik ga ervoor en wat is nu een betere plek dan in dit prachtige restaurant in het centrum van Rotterdam."

Meer lezen over Hilton Rotterdam? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: