Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

23 oktober 2014 |
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam<

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart.
Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze rol geeft hij leiding aan het keukenpersoneel en coördineert hij de dagelijkse gang van zaken in Stadshal. Eerder werd Debbie Tsao als F&B manager aangetrokken. Zij is afkomstig van Conrad Hotels & Resorts waar zij onder meer in Miami en Portugal werkzaam was. Samen met Stephan vormen zij een hecht team dat duidelijk van aanpakken weet. De nieuwe kaart getuigt van eigenheid met daarop lokale producten op een creatieve manier bereid.

Foto: Chef-kok Stephan Groeneweg

Rotterdam: place to be
Tijdens de presentatie liet Stephan de aanwezigen ook een aantal van zijn signature dishes voorproeven. Hotelmanager van Hilton Rotterdam, Jan Rutgers vertelt: "Stephan is enthousiast, gedreven en maakt schitterende culinaire traktaties. De eerste reacties zijn enkel positief. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. En op de voet gevolgd door de andere culinaire ontwikkelingen aan de bruisende Kruiskade, maakt het Rotterdam tot the place to be op culinair gebied!"

Nieuwe uitdaging
Ook Stephan laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zeg altijd er is geen kok in het hele land die kan koken naar alle monden, maar ik ga ervoor en wat is nu een betere plek dan in dit prachtige restaurant in het centrum van Rotterdam."

Meer lezen over Hilton Rotterdam? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: