Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

23 april 2015 |
Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport<

Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel
eindverantwoordelijk voor HMSHost Schiphol Airport. Patrick neemt het stokje over van Jan Willem Hilbron, die als senior business developer een belangrijke rol gaat vervullen in het leadership team van HMSHost International.

Over Patrick Brans
Patrick neemt jarenlange nationale en internationale operationele en managementervaring mee. De laatste jaren was Patrick operationeel verantwoordelijk voor 125 New York Pizza vestigingen en 90 franchisenemers in Nederland en Duitsland. Daarvoor heeft hij internationaal diverse senior management functies bekleed bij The Ritz-Carlton Hotel Company en The West Paces Hotel Group. Walter Seib, CEO van HMSHost International: "Met zijn verfrissende visie op de branche, oog voor detail en interesse in de medemens, past hij perfect in het team van HMSHost Schiphol Airport." Sinds Jan Willems aanstelling bij HMSHost Schiphol Airport in 2007 heeft het bedrijf een groei in sales gezien van 33 miljoen euro en zijn er meer dan 20 nieuwe horecaconcepten bijgekomen.

Christel Tuin



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: