Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

25 juli 2016 | Linda Groothuijse

De Beejekurf heeft een nieuwe wind in huis gehaald met de komst van Ivo van der Wijst en Miranda Cox. Van der Wijst wordt toegevoegd aan het keukenteam van chef-kok Mathijs Jacobs en Cox versterkt de zwarte brigade van gastvrouw Hanneke Verstappen.

Ivo van der Wijst (24) werkte eerder onder andere voor restaurant One in Roermond (1 Michelinster) en restaurant Da Vinci in Maasbracht (2 Michelinsterren). De 33-jarige Miranda Cox heeft flinke ervaring opgedaan in de hotellerie. Zo was ze restaurantmanager bij Parkhotel Horst en werkte ze voor de ketens NH Hotels en Starwood. Voor Starwood was ze actief in het buitenland bij het Sheraton Xian Hotel in China.

“Met een nieuw keukenteam en nieuwe gezichten in de bediening komt er nieuwe energie in De Beejekurf. Energie die frisse ideeën met zich meebrengt. Wat echter blijft, is dezelfde, vertrouwde kwaliteit. De Beejekurf blijft een laagdrempelig kwaliteitsrestaurant waar gasten zich een avond in de watten laten leggen en heerlijk kunnen genieten”, aldus eigenaar Mathijs Jacobs.

De Beejekurf is gevestigd aan de rand van het centrum van Venray. Restaurantgids Lekker omschrijft de eetgelegenheid als “een heel toegankelijk restaurant met een verrassende keuken. De Beejekurf is trots op haar uitermate vriendelijke en behulpzame bediening. De opmaak van de borden is erg creatief en de smaken van de gerechten zijn zeer goed in balans”. Het restaurant is sinds begin dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland, een vereniging van jonge, talentvolle kwaliteitskoks.

 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Culinair
Internationale topchefs geven masterclasses in Nederland

Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken. Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, Verenigd Koninkrijk), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef He...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: